Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-11-12 11:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es neapšaubāmi esmu atkritēja un savu sakņu noliedzēja (rau, pat ar jums runāju svešā mēlē, tādējādi pazemojot savu etnicitāti),

bet nesaprotu (ar visu to, ka man riebj balagāni), kāpēc visādiem eksotiem ir ļauts izpaust etnisko savdabību, pie viņiem mēs ekšelī braucam tādu lūkoties, gribam dzirdēt nacionālās mēles un iegrauzties nacionālajā virtuvē, nevis maķītī, bet latvijā katru gadu ap šo laiku ir jālasa: fū pē nacionālisms bē vē


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2018-11-13 15:27 (saite)
taču pilnīgi liekos ... --> par šo es pat nezinun, protams, to visu nevajag, bet ja latvijā būtu tikai un vien;igi tas, ko man vajag, latvija b;utu visa savdabīga vieta, un tajā visa kā būtu maz :) nu, grib kkādi cilvēki iet lāpu gājienos un dāvināt prezim 3 km garas izšūtas lielvārdes jostas, lai jau viņiem tiek.

jo tik daudz tautiešu kā tagad, vēsturē mums vēl nav bijis. ---> šitais nopietni? man likās, ka max bija vēlīnajos padlaikos, tad 90.jos bija straujš kritums, kas vēl ;isti nav izlīdzinājies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_zeme
2018-11-13 15:32 (saite)
ir tagad mazāk latviešu kā 90. gados, bet 30 gadi nav rādītājs, te biju domājis ilgtermiņa statistiku - pirms 100, 200 gadiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?