Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-07-11 17:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man kā krievenei dziesmu svētki totāli neliek justies neērti. tiesa, arī neinteresē nemaz, kas ir interesanti, jo parasti, kad redzi, ka cilvēki uz kko pavelkas, tev arī tā kā gribētos pavilkties (piem, es tikpat kā nekad neesmu pīpējusi viena, bet ja esmu, tad ar my dying bride fonā un iztēlojoties, ka esmu melnbaltā fočenē, ko noteikti kāds aplūko), bet laikam mani it nemaz neaizrauj monumentālā māksla. ziemeļkoreja gan jau šito visu dara vēl krutāk. lai dara miera vējos


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2018-07-12 08:15 (saite)
padomā par uzbekistānu. uzbekistāna ir zvērīgi represīva valsts! bet parunā ar uzbekiem, un, ja panesīsies visa šitā pašdarbības tēma, uzbeki ar lepnumu tev stāstīs, kā valsts atbalsta visus šitos kolektīvus, visu viņiem apmaksā, un "jūs paši esat spiesti sev pirkt pastalas? šausmas!", un kādi gājieni viņiem notiek un what not.

tāpat man ir jādomā par to, ka ir valstis, kur bērnu drīzāk atdos kādā dziesmu vai tautas deju pulciņā, un ir valstis, kur tas būs kādā sestā, septītā vietā no visām iespējamām izvēlēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2018-07-16 09:08 (saite)
jēzusmarija, valstis un tautas, veseli reģioni un teritorijas ir FAKING DAŽĀDAS/-I, kā vispār var salīdzināt Uzbekistānu un viņu "pulciņus" ar LV. ja nu vienīgi tu kārtējo reizi neimplicē, ka LV ir baigi represīvā valsts, ieskaitotgandrīz 150 gadus vecu tradīciju, kas pastāvējusi un dažādos formātos notikusi dažādos valstiskajos veidojumos.

jā, ir valstis, kur cilvēki dzied koros vai dejo, un ir valstis, kur jaunieši primārāk iet kaut kādos geju gājienos vai bēgļu uzņemšanas orgkomitejās. nu un?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2018-07-16 09:09 (saite)
Zetons, ka nezaudeji interesi! Es gan

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?