Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-06-25 08:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hihi, https://www.vyrai.eu/

karoče, vīri nelielās grupās dodas kalnos un pārciest visādas grūtības, pa vakariem ceļot vīrišķās enerģijas līmeni, stājoties sakaros ar 5 stihijām, tērzējot par attiecībām ar senčiem, bērniem un otrajām pusēm. ķipa tādi vīrieši, kas skrien ar vilkiem.

ļ. mīlīga podkāstu sadaļa "vīru runas". vīri runā par visu iespējamo, sākot no aikido, beidzot ar dzīves jēgu.
(Vienas svarbiausių vyro gyvenimo tikslų: sukurti mylinčią šeimą, pasirūpinti vaikų ateitimi bei prižiūrėti savo vyrišką energiją (...) Laikas susitikti su Seneliu, Tėvu ir Sūnumi bei pasisemti visiems išminties bei patirties! Laikas pabusti, per ilgai jau miegojome ! Per ilgai sėdėjome ant šilto fotelio ! Per ilgai degradavome ! Per ilgai nuodijome save ! Prisiimk atsakomybę už savo tėvus, brolius, seseris, žmoną, vaikus bei artimuosius ir tu suprasi kas yra vyras ! - awww)

galīgi nepārsteidz, ka viss šis pasākums notiek lietuvā. latvijā ko ļoti aptuveni līdzīgu esmu manījusi vien maziem zēniem ("trenēsim izdzīvošanas prasmes, runāsim par attiecībām ar Dabu un Sievieti"), kuriem šad tad drīkst pievienoties viņu tēvi.

/uzgāju šo, stalkojot feisītī vienu beibi un pēc tam viņas vīru, domājot "ārprāc kā pasaulē var būt tik skaisti cilvēki"


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mufs
2018-06-25 12:38 (saite)
Latvijā ir šitā
http://jazepaviri.lv/kristigu-viru-nometne-suntazos-20-22-julija/

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?