Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2018-04-02 08:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ne tik klusajā sestdienā ap deviņiem vakarā pieparkojos uz smiļģa ielas un knapi paspēju izkāpt no neldijas, kad garām panesās rēcošs auto ar ātrumu vismaz 90 kmh (drīzāk jau pie simts), knapi izvairīdamies no sadursmes ar ielas malā pieparkotām mašīnām. nepaspēju aizvērt žokli, kad viņam pakaļ panesās vēl viens tāds pats, šoreiz pat paspēju saskatīt šoferi - džeks izskatījās ļ. dusmīgs un determinēts. pēc tam centos izfantazēt, kas nez varētu pamudināt cilvēkus rīkot bojeviku cienīgas pakaļdzīšanas (un vai mani kā liecinieci tagad kāds nošaus). krūmu gonkām aģis tak nav īsti piemērots?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2018-04-02 09:26 (saite)
es tādos brīžos zvanu policijai parasti. bieži maršruti ir paredzami un idioti noķerami, un, kas zina, blakus varbūt stāv vīrs ar zizlīti kaut kur.
man vienreiz tāds panesās garām, kad es mašīnā sēdēju, šis aizdriftoja, mēs griezāmies uz pagalam pusi un es vēl palūrēju pāri plecam, kad redzēju, ka aizķer cilvēku, kas gan gāja pāri neatļautā vietā. tad gan lecu ārā no auto un skrēju tur, teicu, ka esmu ar mieru liecināt, ka brauca agresīvi un pārkāpjot ātrumu. cilvēkam viss it kā bija ok, tikai drusku roku aizķēra, tas bija ārzemnieks, un teica, ka nē, nē, viss ok, ies prom. atstāju vizītkarti, teicu, lai zvana, ja kas.
draudzenei nesen busiņš atpakaļgaitā braucot sāka stumt ratus ar bērnu iekšā, šī skrēja stumt nost, pašu buss aizķēra, bet nu viss labi. policijai neesot zvanījusi. cik vēl tādu gadījumu :(

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2018-04-02 09:32 (saite)
mhm, jā, vajadzēja uzzvanīt. es vnk apmulsu, redzēju ko tādu pirmo reizi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?