* ([info]inese_tk) rakstīja,
man bieži nav gribējies iesaistīties čiksu bariņos, jo garlaicīgāk un arī sarežģītāk (jo uzreiz jūtams lielāks vērtējums/džadžings, kurš pieaug, kad es izvēlos palikt bariņā ar viņu džekiem, piemēram, kādā pasākumā :D )

savukārt, džeku bariņos ir gadījies saskarties ar to, ka piemēram, kad pievienojas vēl kāds, viņš sasveicinās ar visiem džekiem, bet ar mani nē. (es gan tikai salīdzinoši nesen uzzināju, ka pēc etiķetes, sievietei sasveicinoties jādod roka pirmajai).

ja jākomunicē ar svešiem cilvēkiem/jāpazīstas - ar džekiem liekas ievērojami vieglāk un vienkāršāk un ar mazāku stresu. un es neesmu blondīne ar lieliem pupiem, t.i. es nedomāju, ka komunikāciju atvieglotu tieši tas, ka būtu cērtams kociņš.

bet man ir draudzenes. ar kurām tiekos reti, bet ļoti novērtēju. esmu vairākos čiksu bariņos un tas ir forši. lai gan - tie bariņi ir izveidojušies uz hobiju bāzes, kuros vīrieši ir retums - piemēram, man ir zirgu draudzeņu bariņš, jogas draudzeņu bariņš un kultūras akadēmijas draudziņu bariņš (kurā ir arī vienīgais mūsu kursabiedrs, kurš pabeidza)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?