Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-12-11 12:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
m. kristiešu kolēģim (pareizāk sakot, ex-kolēģim) dievs atsūtījis 4-istabu dzīvokli. lūk, ko es gribētu mācīties no ticīgiem cilvēkiem ir tikt pie labumiem par brīvu spēt normāli un mierīgi pieņemt to, ka lietas mēdz notikt randomā, un tam nav ne īpašu iemeslu, ne personīgās motivācijas. tev uz galvas var uzkrist ķieģelis un tev pie kājām var nokrist maiss ar zeltu, inšallā


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2017-12-11 12:54 (saite)
vēl aizdomājos, ka, atskaitot pāris īpatņus, kriestieši man apkārt ir visai pragmātiski cilvēki, kas maina ticību un rituālus pret dažāda veida labumiem, bet diženie morāles cīnītāji ar putām uz lūpām, baltos zirgos sēdošie, internetus apkarojošie, ir pavisam, pavisam citi cilvēki.

(Atbildēt uz šo)


[info]vakardiena
2017-12-11 15:12 (saite)
man jau liekas, ka tas nozīmē nepieņemt lietas randomā, jo nu - notiek nevis random, bet tas, kam liek dievs notikt- he has reasons!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-12-11 15:14 (saite)
nu jā, bet tas palīdz neprātot par rīzoniem, jo cilvēkam dievu neizprast. tb nav šķirbas, vai rīzonu nav vispār, vai tie ir pārdabiskas, pāris tāvošas būtnes rīzoni. nevis sēdēt un cepties - par ko man tas? ko tas nozīmē? kas būs tālāk? utt utml.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?