extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Mani jau 2. klasē aizvilka pie skolas direktora par kaušanos un kaunināja, kā tā var. Tā ka ar to uzslavēšanu varētu būt tikai sociāli nelabvēlīgās ģimenēs.

Sievietes caurmērā fiziski ir vājākas, bet vidēji attiecībās sievietes palaiž rokas 5 reizes biežāk nekā vīrieši. Par to nerunā, jo viņas reti nodara spēcīgākam vīrietim kādu traumu. Ja notiek otrādi, tad sekas parasti ir smagākas. Tā ka drīzāk ir nevis tā, ka zēnus uzslavē par kaušanos, bet tieši otrādi – viņiem regulāri aizrāda, ka kauties nav labi, kamēr meitenēm to neviens nesaka, tāpēc viņas biežāk iedomājas, ka rokas palaišana attiecībās ir normāla lieta.

Hormoni ietekmē zēnus jau mātes miesās, citādi jau mēs visi būtu sieviešu dzimuma. Hormoni ir ļoti sarežģīta lieta, tāpēc nevar pieņemt, ka tā ietekme ir tikai uz dzimumorgāniem, gan jau, ka ietekmē visa ķermeņa izveidi. Galu galā ieliek arī programmu, kas ieslēdzas tikai pubertātē. Daudzas smalkas lietas mēs pat vēl nezinām, kaut vai tas, kāpēc vieni kļūst par gejiem, bet citi nē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?