Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-10-10 09:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
oh, kima ketrola saņem zināmu devu srača par atteikumu piedalīties trešajā lielformāta seskā un lielpilsētā. nez, finansiālā aplauziena visām iesaistītām personām dēļ, vai tomēr pie vainas ir arī nevēlēšanās būt 60 un fabulous pasaulē, kur pat zārkā ir ieteicams izstarot seskapīlu un spozmi?

kas man te ienāca prātā. bija periods, kad par svarīgu īpašību indivīda, jo īpaši sievietes, pievilcības un pašapziņas komplektā bija saimnieciskums. tagad tas nav visai būtiski, un ir personas, kas jūtas baigi krutas un revolucionāras, izsakot apgalvojumus aļa es pat olu nemāku uzcept*. tīra māja ir izniekotas dzīves pazīme utt utml. bet tagad es ļoti, ļoti labprāt sastaptu indivīdu, kurš/kura pateiktu man, neitrāli vai ar bravūru, viena alga: es sūdīgi kniebjos.

*lai gan lepoties ar nemācēšanu ir absurdi, un manā pasaulē sievietes, kuras nerubī kulināro minimumu, ir duras, bet vīrieši-ņergas. lai gan lai gan, moš es te palaižu garām lielisku potenciālu, jo ir tūkstošiem lietu, ko nemāku es, attiecīgi, bezgalīgi daudz iemesla lepnumam.

(stc, šķiet, ka monikas zīles daiļradē ir sieviešromāniem netipiski daudz sūdīga seksa, un attieksme ir absolūti neitrāla, nekādas kaunināšanas. drīzāk moniciski pragmātiska, "labāk vīrietis nekā tablete")


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zan
2017-10-10 10:30 (saite)
Viena cibiņa reiz bija ierakstījusi, ka sūdīgi pisās, bet kura gan tā bija.

(Atbildēt uz šo)


[info]klusais_okeans
2017-10-10 11:22 (saite)
esmu satikusi kādu, kurš tā saka (bet viņam nebija taisnība, starp citu)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-10-10 11:24 (saite)
nē, nu es vsp neticu, ka ir iespējams cilvēks, kuram ir sūdīgs sekss ar visiem. un vispār arī viena seksa gadījumā vienam tas var likties labākais sekss ever, bet otram - nu tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2017-10-10 11:45 (saite)
un vēl jau situācija var no reizes uz reizi mainīties - uzlaboties vai pasliktināties izejot no blakusapstākļiem tā teikt reizēm arī kotletes piedeg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusais_okeans
2017-10-10 12:37 (saite)
protams

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?