Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
1) nu es neuzskatu, ka mums ir baigā līdztiesība bērnu aprūpes jautājumā. sievietēm ir nesalīdzināmi lielāka vara/teikšana. jā, ar visu "nabadzītes" vezumu, bet bērnu viņa patur gandrīz 100 proc. gadījumā, mātei ir jābūt psc kādai noziedzniecei vai narkomānei, lai tiesa nopietni apsvērtu iespēju uzticēt bērna aprūpi tēvam.

also, mātes-bērna saikne tiek celta debesīs un stimulēta, kamēr tēva-bērna saikne - not so much. foto, kur māte ar bērnu vannā -- awww, tēvs ar bērnu - pedofils!!1 vīrieši vispār tiek turēti no bērniem pa gabalu, to neesamība pirmsskolas izgltītības iestādēs nav saistāma tikai ar sūdīgām algām, viņi strādā citos darbos par tikpat sūdīgām algām.

2) btw, tev ir taisnība, abos gad. vīrietis neizturas pret sievieti kā pret sev līdzīgu, lasi, vīrieti. bet te rodas jautājums - a kā tie vīrieši izturas viens pret otru? nonstopā klapē viens otram pa plecu?

3) nav tāda teorētiska cilvēku tipa, ja tu par to, ir teorētiskas disfunkcionālas attiecības. būs cita tipa attiecības - būs cits cilvēks. bet ar to ielīšanu galvā... sievietēm (pārsvarā) ir tendence traktēt visu saistībā ar sevi, es esmu saņēmusi visādus dzēstus komentārus un vēstulītes ar aizvainotiem "vai tu to par mani" (jā, vai zini, caurām dienām sēžu par tevi domāju un Dodu Mājienus), un romantiskās attecībās šī tendence plaukst plašumā. 20 minūtes neuzmeti aci - pasīvā agresija!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?