Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
1) un pasaki vēl, ka sievietes neuzskata bērnus par savu īpašumu. btw, tik tikko izlasīju kādas emirātos rezidējošas eiropiešu dāmas rakstu, kas rakstija par to, kāpēc tie ir labākā dzīvesvieta sievietei - sak, nav saūda arābija, strādāt un vadīt auto var vēsi, sievietes ir mazākumā un problēmu nokārtot pers. dzīvi nav, bet bērnus pēc šķiršanās mierīgi atstāj vīram un dricelē vien tālāk.

2) labākajās indiešu ģimenēs sieviete ne tikai tipina pakaļ, bet arī nes veča bieži vien smago somu, tātad vismaz par nevarīgu uzskatīta netiek, hiphipurā! bet jā, šajā piemērā es mazliet āzējos.

3) tajā rakstā par pasīvo agresiju ir viens labs moments - uzsvars uz to, ka bēdīgā tūtā savilktās lūpas ARĪ ir agresija, un tas, grozi kā gribi, ir populārākais sieviešu agresijas veids. un arī tāds, kas raisa man momentālu vēlmi gāzt pa seju, jo sievietes to mēdz piekopt ne tikai romantiskās attiecībās, pret mani to ir izvērsušas radinieces un ķipa draudzenes. bet tas tā, liriskā atkāpe.

bet vispār tu lien neskandalētājam galvā. iespējams, viņš par tevi totāli nedomā, dzer savu alu uz dīvāna, spēlē datorspēlīti, un viņam vnk ir izturīāki nervi, nevis kovarnijs plāns pārvērst tevi par psihu kuci.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?