Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-06-05 09:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
visvairāk nu ja izgājušo vēlēšanu sakarā mani iepriecināja runas par "mikrorajonu utīm un "pērkamiem pensionāriem". par pirmo šoreiz nē, bet mani ļoooti interesē, cik superperkāma savos senioru gados būs tā paaudze, kura konsekventi nemaksā/optimizē nodokļus, privāti pensiju (vai ko citu) nekrāj, bet pie vecākiem/vecvecākiem savā cienījamā vecumā dodas, lai izēstu ledusskapi/nostreļītu kādu naudas summu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2017-06-05 09:40 (saite)
jā, jā, aizstāvi savus okupantus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-06-05 09:42 (saite)
o, es nedomāju, ka viņiem būtu nepieciešama aizstāvība, paši labi tiek galā. atšķīrībā no

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2017-06-05 10:16 (saite)
nu nē, tu ik pa brīdi ar savu okupantu un rajončika urlu apoloģētiku. lai vai ko šīs vēlēšanas parādīja, tad to - lai tie kreevi iet tūtā, viņi ir pilnībā jāignorē, jo, kā jau daudzkārt pierādījies, krievu elektorāts nevienā pasaules malā, ne dzimtenē, ne (tuvajās, tālajās) ārzemēs, nespēj tikt tālāk par savu feodāli carisko slieksni. a tev un citiem prātuļiem, pirmā doma ir "vajag dialogu", "jārunā ar urlām", "vai, paskat, kādu par okupantu nosauca, kāpēc lai viņš balsotu par šiem saucējiem" utml. vēlreiz - lai krievi iet prom (pat ja paliek savā rajončikā) un dzīvo savā virtuālajā realitātē, kas 80% sastāv no dažādu varu propagandām un tikpat daudz procentu sovjetu nostalģijas. ar viņiem nav ko runāt, rajona mentalitāte ir nesarunājama, tāpat kā tu nerunā ar teroristiem un dažāda kaluma austrumniekiem in general.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2017-06-05 10:33 (saite)
tik tiešām, jāpārstāj runāt ar anonīmiem, tur tev taisnība.

also, neredzu šķirbu starp tiem, kas grib pārdoties par haļavno transportu un tiem, kas grib pārdoties par mazāku nīn.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimera
2017-06-05 11:08 (saite)
(betē, ja te tagad jāpiefiksē subjektīvie drīzāk labi momenti, tad saulveža kaimiņa izgāšanās nevar neiepriecināt).

(Atbildēt uz šo)


[info]chimera
2017-06-05 11:10 (saite)
(also, par tiem 50%, kas nenobalsoja - esmu diezgan droša, ka vērā ņemama šo cilvēku daļa fiziski netarodas latvijā un dažādu iemeslu dēļ to neafišē. otrkārt, nesaprotu, kāpēc ir jābubina "lai tad tagad nečīkst", jo diez vai tie ir čīkstētāji, drīzāk tie, kas ir visnotaļ apmierināti ar status quo)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]neraate
2017-06-05 11:17 (saite)
+

un es domāju ka tas cipars novēlējušo attiecībā pret reālo iedzīvotāju skaitu ir diezgan augsts (procentuāli). protams, ka tie, kas ikdienā ir Rīgā uz vietas bet nodokļus maksā mazākām pašvaldībām balsot brauca tur. mums te uz vietas ir daudz mazāk iedzīvotāju nekā statistika domā, jo īpaši vasarās kad daudzi brauc vergot uz ārzemēm lai te savilktu galus kopā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?