Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-05-27 17:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mūsu ceļš beidzās kaltenē (40+ km), kad tapa skaidrs, ka otrajā nometnē nepaspēsim iečekoties laikus un garām brauca varen ērts autobuss uz rīgu (kuru pamazām pilnībā pārņēma citi no trases nogājušie). tikmēr tajā paša laikā dubultos jau bija pirmie divi finišējušie (viņi negulēja vispār, vai?!).

also, nakšņot izvēlējāmies nevis aukstajās smiltīs (pēc saulrieta temperatūra nokritās, šķiet, līdz +4 max), bet gan rojas viesnīcā (te arī pirmo reizi mūžā dabūju nožēlot viedtālruņa iztrūkumu, jo citi pārgurušie jau bija paspējuši laikus nobūkot visu pilsētu un dabūjām ieņemt pēdējo, šikāko (un dārgāko), numuriņu. šikākajā numuriņā gan rādīja tikai vienu tv kanālu, kas bija - i shit you not! - valmieras tv, kur no rīta vērojām, kā raidījums "dzīvesstils ar t/c valetta" ietērpj dāmas čelendžam "30 dienas svārkos"). naktī toties vērojām nebeidzamo gājēju straumi, kas, galvas lukturīšu apspīdēti, klusi plūda cauri rojai kā tādi baltie zalkši.

bet bet man nav nevienas kājas traumas, izņemot vienu nelielu tulznu, un tas man ir kas neiedomājams! liels paldies visiem cibas padomdevējiem.

(nometņu dīdžejs ir pelnījis momentālu nāvi)

(ceru, ka meitenei ingai, kas gāja kopā ar džeku dzīvnieku brīvības krekliņā, gāja labāk. čau, inga!)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2017-05-27 17:58 (saite)
(ja kādreiz liksies, ka esmu labā formā un visa tāda enerģiska pa dzīvi, pietiks atcerēties citus gājiena dalībniekus. gāja, piemēram, džeks, kura hobiji ārpus darba ir šādi te gājieni un nākt palīgā m. un citiem virtuvē par_velti, jo patīk gatavot eksotiskus ēdienus. ko viņi šņauc?)

(Atbildēt uz šo)


[info]chimera
2017-05-27 18:03 (saite)
(un, protams, nekur tālu es nebūtu aizgājusi bez m., jo es ne tikai, kā izrādās, pilnīgi debili sapakojusi mantas, bet arī iepirku pārāk īsus miskastes maisus, ko izmantot kā gumijniekus upju pārbrišanas laikā, tāpēc pavisam burtiski tiku stiepta uz rokām)

(Atbildēt uz šo)


[info]hessin
2017-05-27 21:58 (saite)
Kā tur ir? Tas pasākums tāds masu pasākums vai var plusmīnus vientulīgi tipināt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-05-27 22:05 (saite)
tas bars itin ātri iklīst-izvelkas garumā. jo ilgāk tu ej, jo mazākus bariņus redzi sev apkārt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?