Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-04-18 17:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Podruga
Entry tags:grāvis

lieldienās uzskrējām virsū jehoviešiem, kuri uzreiz piedāvāja mums svētku avīzīti, laužot priekšstatu, ka viņi nesprediķo. taču izskatījās pārsteigti/viegli nobijušies, kad to pieņēmām, un steidzīgi devās prom.

avīze bija interesanta. tur nebija nekā par lieldienām, toties bija par pateicības psiholoģiskiem efektiem, atšķirību starp pārtikas alerģiju un pārtikas nepanesību, kā arī raksts "oglekļa dažādie agregātstāvokļi".

izlasīju un iemetu pastkastē astrīdai. ienāca prātā, ka varētu mest viņai pastkastē atbilstošu spamu regulāri, pierakstot baisiem drukātiem burtiem: nožēlo grēkus! tā stunda nāk! or smth.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_raagas
2017-04-18 19:00 (saite)
jehoviešiem sludināt ir pienākums. principā nesludina sikhi, pareizticīgie un visādas sīkas sektiņas, kas gan nenozīmē, ka atsevišķi subjekti no augšminētajām organizācijām to nedara pašplūsmā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-18 19:02 (saite)
nuu, no visiem ap-kristīgām sektām jehovieši ir visslinkākie sludināšanā, cik novērots. like, izliek stendu ar literatūru un snauž, nevienu neuzrunā, nevienam neko nepiedāvā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_raagas
2017-04-18 19:08 (saite)
samazinājuši apgriezienus, jo kādreiz pārāk bieži viņus sanāca satikt un pie durvīm arī bieži klauvēja, tikai neviens iekšā nākt negribēja, kad aicināju uz tēju. neatminu no kurienes bija infō, ka ir uzražots likums par nedrīkstēšanu iet sludināt uz dzīvokļiem, bet tam nav izdevies atrast apstiprinājumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2017-04-18 19:15 (saite)
pasludināt ateismu ir sanācis mormoņiem, (b)ledjajeviešiem, pareizticīgajiem (laikam), prieka vēsts sekotājiem, jehovas lieciniekiem. Moš kādu aizmirsu.

PS Viņi sāka pirmie, protams :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?