Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2017-04-06 10:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nav tā, ka nekad nav gribējies iejūgties kādā 9 to 5 darbā, lai nebūtu laika un vaļas ne par ko domāt


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pashizgaazeejs
2017-04-06 15:32 (saite)
atkarīgs kas par darbu. klientu apkalpošana, piemēram, man ir viens liels antropoloģisks pētījums dažreiz. tiesā vienkārši ļoti ātri aizgāju līdz pilnīgām eksistenciālām pārdomām par dzīves un cilvēkattiecību jēgu. un 8h no vietas robotiņā un pilnīgā saspringumā kaut ko darīt man liekas tāpat ir visai neiespējami, tāpēc ir pusdienpauzes, soc.tīklu pauzes, piestaigāšana pie kolēģu galdiņiem, tiem kam tādi ir, u.tml.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2017-04-06 15:43 (saite)
vot, man nav pieredzes :) mans pirmais darbs arī bija "klientu apkalpošana" 12 stundu maiņās, bet es tur reāli tikai lasīju grāmatas un dauzīju bumbieri. tad man bija darbs ar brīvo grafiku, un tad es pašnodarbinājos.

vnk iespaids, ka ofisa darbinieki vairāk ņem darbu uz mājām, daudz-daudz-daudz runā un domā par darbu, piedalās visādos saliedēšanas pasākumos, karoče, darbs=dzīve!!! pavāram, piemēram, ņemt darbu uz mājām nav īpašas iespējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pashizgaazeejs
2017-04-06 15:48 (saite)
ā tas gan, ja nemāk no tā normāli distancēties, tad tā varētu būt. man pirmos kādus 4 mēnešus bija līdzīgi, jo vienkārši gribējās visu izdarīt maksimāli labi. tagad cenšos ārpus darba par darbu nedomāt. uz ballītēm un pasākumiem gan eju, jo kolēģi forši, bezmaksas ēdiens un dzērieni un viss tāds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?