silent wings ([info]sw) rakstīja,
izpētīja kolēģe, pati neesmu pārbaudījusi, vai tiešām ir tik daudz, taču pašlaik tirgus pārprodukcijai pilnīgi pietiktu arī ar Ventu, LU un D-pili. un ja vēl piemet kaut kādas Ekonomikas un kultūras augstkolas un kuras tur vēl, sanāk jautrs burziņš.

man nepatīk tie grozījumi, jo radīs man nevajadzīgs finanšu implikācijas situācijā, kad nopelnīt jau tā ir grūti, resp., droši vien būs jālikvidē firma, kas, visticamāk, maksās, un jāpārreģistrējas citā statusā. un arī citā statusā tas soc. nodoklis vienalga būs, varbūt vienīgi ne ar kredītmaksājuma regularitāti kā mikrobam, attiecīgi nopelnīt būs kļuvis vēl grūtāk.

var strādāt ar ārpus-LV aģentūrām, kur tarifi labāki, bet arī ir jārēķinās, ka tur būsi LV tulkotāju pūlā, kur bez tevis ir vēl 30 vai 130 cilvēku. ja tā nav piestrādīte, bet gan vienīgais ienākumu avots, vajag pamatīgas iekšas (kuru man kļūst ar katru mēnesi mazāk) un gatavību apgūt unikālo dokumentu vadības sistēmu un CAT rīkus pie padsmit klientiem, lai no katra saņemtu pa nelielam darbiņam reizi mēnesī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?