Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-04-25 09:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
n komentārs
ā, bet, runājot par publisko veļas mazgāšanu, man ir tieši otrādi - neērti lasīt, ja aprunājamais nav (piemēram, cibā) un nekādu problēmu, ja tam, ko aprunā, ir pieeja apspriedei. pirmajā gadījumā mums ir klačošanās, otrajā - potenciāls dialogs ar mainītiem mainīgajiem, jo ir arī skats no malas (nerunāju par gadījumiem, kad tiek makšķerēti publiski pai pai). moš jāpārskata sava introversija, jo es dzīvoju arī pirmajā stāvā bez aizkariem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_re_
2016-04-27 11:17 (saite)
man neērtību izraisa tieši tie publiski makškērētie pai pai - paskatieties, kāds jūzeris x ir lohs, redzat, redzat, monstrs un manipulators. un piesegts vēl piedevām ar tādu it kā naivu jautājuma formu, kaut gan attieksme spraucas ārā pie katras pieturzīmes.
un vēl - piemēram, ja tu runā par m. mammu, viņa ir kaut kāds nenoteikts tēls, ar tevis piedāvāto versiju par uzvedību, raksturu utt, tb kā filmas vai grāmatas personāžs. bet ja būtu kāda negatīva informācija par m., tad gribi negribi jādomā vai manis veidotajam priekšstatam par jūzeri m. būtu jāietekmējas arī no šādas, trešās puses privātas informācijas, viedokļa. (tie ir tikai piemēri, man nav nekāda tāda īpaša priekšstata konkrēti par m.)
p.s. arī dzīvoju bez aizkariem, otrajā stāvā uz vienas no lielākajām pilsētas ielām. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-04-27 11:24 (saite)
es to nekomentēju pie tevis, lai tu nepadomātu, ka es baigi konfrontēju, vnk piefiksēju, ka man ir savādāk :)

lūk, man atkal tas ieraksts (gan jau, ka runājam par vienu un to pašu) nolasījās citādāk - okei, moš bija nedaudz prasība pēc pai-pai, bet bija arī konkrēts jautājums KO NU konkrētā (ļ. nepatīkamā situācijā).

ā, vot, man nepatīk un neērti vēl tad, ja ir pliks dirsings un vairāk nekā (bet tas nemaz tik bieži nenotiek).

ar m. māti ir tā, ka es tiešām gribētu, lai viņai būtu sava ciba, lai viņa tur formulētu savus viedokļus un domas, jo savādāk a) es viņu reāli nesaprotu, b) man vienmēr ir ņe po sebe pēc žults izgāšanas viņai aiz muguras (lai kaut vai anonīmi atnāk un izlasa/iekomentē, nu!) :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?