Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2016-02-03 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:huiņa ar linkiem

atkal grāvis zaudē :( (psc, man tak pusidentitātes balstās uz pieņēmumu, ka esmu ūbermenšs, kas plaukst dzīvībai nepiemērotos apstākļos)

http://apollo.tvnet.lv/zinas/nosaukts-veselibai-kaitigakais-rigas-mikrorajons/719864



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2016-02-04 08:51 (saite)
Kā jau komentāros norādīts... Wtf par Juglu mazliet. Jo zaļuma trūkums ir tas, par ko bija žēl no Jugla3 uz Teiku pārvācoties. (Bonusos, protams, neatkarība no satiksmes (jo centrs nesāpīgi aizejams), gaisma un vienkārši mazāk tērējot transportam, vairāk laika dzīvei).

Bet laikam jau vairums iedzīvotāju koncentrējas Jugla-1, pie Brīvības ielas un nākamie koncentrētākie piecstāvmājās gar Juglas ielu, kur vislaik ceļu remonti, pārbūves =sastrēgumi un putekļi.

Vecmīlgrāvja piesārņojums nav tāds periodisks?(salīdzinājuma ar Juglas diezgan konstanto) Un tuvāk termināļiem tak pat nav Vecmīlgrāvis?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2016-02-04 08:53 (saite)
mums nav smakas piesārņojuma. respektīvi, smaku no termināļiem, kura ir klātesoša sarķenē, mangaļos un mežaparka daļā, es neesmu jutusi nekad.

mums ir piesārņojums tāds, ka "zaļo zonu" aizdirš iedzīvotāji, ka privātmāju iedzīvotāji piš kapeiku, izgāžot atkritumus mežā, nevis maksājot par izvešanu, ā, un reizēm no sliedēm noiet kāds ar naftu pildīts vilciens :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-02-04 08:58 (saite)
Nu jā, bet gaisu tas neietekmē un mēra žurkas un Zika moskīti jums zaļajā zonā pagaidām nevairojas:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?