Lacy F ([info]panacea) rakstīja,
hehe, es jau neko, bet tu pacel tādu sāpīgu un jāsaka kontroversiālu topiku, bet tad jau komentāri arī ir ar dalītiem viedokļiem, manuprāt, tā ir normāla debate, ne?

un, jā, grūti ir nolasīt ironiju, jo no vienas puses ir ierosinājums pirkt garāžas, no otras braukt ar sabiedrisko, plus nebija smailī feisa, es atvainojos, es nesapratu.

nē nu sievietēm ķelnē ir varbūt vienalga par mūsu diskusiju, bet tā bija metafora par mašīnām. par to individālo vs sabiedrisko atbildību. man liekas attiecībā uz vientuļām sievietēm tumšās naktīs consensus būs, ka tā ir sabiedrības atbildība nodrošināt viņu drošību, neatkarīgi no tā, kā viņa saģērbusies. ai mīn, kaut vai diskusija pie penny lane uzskaita dažādus gadījumus, kur sievietēm var uzmākties: http://klab.lv/users/penny_lane/1591576.html ir neiespējami un būtu nereāli sagaidīt, lai sieviete sevi pasargā, kamēr pāridarītāja atbildība būtu kāda? tāpēc arī, manuprāt, tas pats attiecas uz mašīnu īpašniekiem -- ir nereāli sagaidīt, lai viņi katru nakti vaktētu savu auto, dzīvotu bailēs, izdotu milzu naudu par pasargāšanu, lai gan sabiedrības norma paredzētu, ka viņiem pienāktos (jā, tieši pienāktos) dzīvot bez bēdu, kamēr pāridarītājiem ir visa atbildība. (šeit gan vēl varētu diskutēt par iemesliem, kāpēc noziegumi tiek izdarīti, un sodu sistēmu, bet lai paliek)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?