Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2014-05-27 08:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:house md

m. ir marsietis ne tikai aknu marķieru, bet arī dzelzs ziņā - neticams overload priekš veģetārieša, kurš nelieto nekādus multivitamīnus/īpašus dzelzs vitamīnus (pēdējā laikā - hlorellu, kas ir labs dzelzs avots, bet uz analīžu nodošanas brīdi tās bija pāris dienas). hemoglobīns visus mēnešus ir bijis nemainīgi labs, bet transferīns ar visu piesātinājumu - normāls uz augšējās robežas. varētu saberzēt rokas un teikt: voila, hemohromatoze!, bet nekā, jo ferritīns ir samazināts, tātad dzelzs vienlaicīgi ir gan par DAUDZ (nesaistītā veidā), gan par MAZ (saistītā veidā).

(kā dzelzs uzvedās iepriekšējos mēnešos, nav zināms - varbūt vispār bija miļonos, varbūt nē, pēc hemoglobīna nepateiksi)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2014-05-27 09:27 (saite)
paldies! nu, visus jautājumus mēs uzdosim hepatoloģei atkārtotā konsultācijā+vēl nav gatavi rezultāti vairākām citām analīzēm, trūkst kopainas.

es te tikai domāju skaļi, jo: aknu marķieri atkal ir strauji normalizējušies (4 nedēļās ALAT no 175 nogājis uz 23!!!)+tpu tpu tpu, nekādu pirmslēkmes simptomu šomēnes, lai gan laiks jau pienācis, tātad kaut ko mēs darām pareizi, es tikai gribu zināt, KO?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?