Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2013-06-05 10:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aizraujošā kulinārija
Asins pankūkas

0,5 litri asinis
0,5 litri ūdens
ap 200 g kviešu miltu
sāls pēc vajadzības
tauki cepšanai

Asinis šķidras, izkāstas vai samaltas, lej pankūku bļodā. Pievieno ūdeni, sāli, ja vajadzīgs, un iemaisa kviešu miltus. Veido, ar koka karoti, pašķidru pankūku mīklu. Cep uz pannas, sakarsētos cūku taukos apaļas, nelielas pankūkas. Pasniedz galdā ar brūkleņu ievārījumu.

aizmirsu pierakstīt recepti maltu plaušu mērcei un "viltotajām sēnēm", kuras taisa no pildītām aitu zarnām.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2013-06-05 11:27 (saite)
asins pankūkas, izrādās, ir no suitiem!! [vai arī viņi pirmie paspējuši ielikt (c)]

bet latgaļu mamma malacis. es vispār nesaprotu, kāpēc, ja ēd gaļu, ir jāviebjas no iekšām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?