šoziem mani kā nekad vilina doma uzbliezt ziemassvētku pudiņu. dzīve, kurā tu vari atļauties mēnesi veltīt viena ēdiena pagatavošanai, pavisam noteikti nav manējā šobrīd, bet tieši tāpēc. tieši tāpēc es arī rautin izrāvu iespēju tulkot masterchef kārtējo sezonu [nu, arī visādu kadru ar salātu griešanu izcili dramatiskas mūzikas pavadījumā un dalībnieku asaru "nē, nesūtiet mani mājās, nākamreiz es tos sagriezīšu labāk!" dēļ].
problēma - mums īsti nav vēsas vietas, kur to pudiņu marinēt. nav balkona. šķūnītī to sagrauzīs vai nu žurkas, vai kaimiņi. nekurināt līdz ziemassvētkiem tomēr nav opcija. jūsuprāt, ledusskapja apakšējais plaukts der? vai arī beigu beigās nāksies sūkāt ledu?