Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-06-05 16:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija: par radio klausīšanos darbavietā nekomerciālos nolūkos nav nepieciešama licence

http://saeima.lv/lv/aktualitates/saeimas-zinas/19778-cilvektiesibu-un-sabiedrisko-lietu-komisija-par-radio-klausisanos-darbavieta-nekomercialos-nolukos-n

p.s! Kultūras ministrijas juriskonsults autortiesību un blakustiesību jomā Rihards Gulbis informēja, ka Kultūras ministrija vērsusies Tieslietu ministrijā ar ierosinājumu pārskatīt administratīvos sodus par pārkāpumiem publiskā izpildījuma jomā, rosinot par pirmreizēju pārkāpumu sodīt ar brīdinājumu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chimera
2012-06-05 16:32 (saite)
/kviec, kuce, dedz!/

(Atbildēt uz šo)


[info]chimera
2012-06-05 16:36 (saite)
http://nra.lv/viedokli/juris-paiders-3/73302-popmuzikas-industrijas-pirmsagonijas-gardziens.htm

Tikai melo tie, kas visas mūzikas biznesa problēmas skaidro ar pirātiskām lejuplādēm. Tas nav pat galvenais cēlonis. Populārā mūzika ir daļa no tās sfēras, ko angliski sauc par entertainment – izklaides industriju. Populārā mūzika guva savus lielākos panākumus īsi pirms sociālo tīklu uzplaukuma. Kamēr cilvēki netērēja laiku, sēžot draugos vai tviterī, tie mūzikai veltīja daudz vairāk sava brīvā laika. Izklaides industrijā vislielākā konkurence ir par patērētāja laiku, un mūzika zaudēja šajā konkurencē, kļūstot no dominējošā par vienu no daudziem izklaides veidiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-06-05 17:34 (saite)
starp citu, šajā sakarā jāatzīmē, ka pēdējos pāris mēnešos patiesi es vīkendos vispār neesmu klausījusies mūziku. man bija citas izklaides.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]helvetica
2012-06-05 17:22 (saite)
kā norādīja sračs, tad šis te lēmums radīs problēmas saistībā ar ārvalstu mūziķus pārstāvošajām autortiesību instancēm, tā kā no licenzēm nosegti tika arī viņu atskaņošanas muzīkas izdevumi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-06-05 17:33 (saite)
es arī varu sračam šo to norādīt :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?