Ūūlę ([info]chimera) rakstīja,
@ 2012-02-13 10:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
trashlation kantoris, kurš tulkiem piedāvāja 50-70 saņus par 1800 zīmēm, vairs nepiedāvā nekādu samaksu :( toties piedāvā prasības:

Nepieciešams latviešu un krievu valodas tulks.
Darbs mājas ar brīvu darba grafiku.

lūgums rakstiet, tikai, uz e-pastu,
Nepieciešamas atbildes uz šādiem jautajumiem:
Vai Jums bija pieredze tulkotaja darba?
Kāda ir Jūsu izglitība un dzimta valoda?

Uz šo vakanci var arī pieteikties cilveki, kam nav tulkotaju izglitibas, bet obligati, jābūt pabeigtai vai nepabeigtai augstakai izglitibai.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puuce
2012-02-13 10:32 (saite)
Es reiz redzēju pieteikumu uz tulkotāja vietu juridiskos jautājumos, ko bija iesniedzis puisis ar vidējo izglītību, kurš pārvadāja kravas. Un svešvalodas zināja labi, ko pierādīja tas, ka uz robežām viņam ir svešvalodās jārunā ar robežsargiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chimera
2012-02-13 10:36 (saite)
runa nav par to :) es te vnk stalkoju unikālu kantori, kurš regulāri liek sludinājumus, sākumā piedāvājot latu ar kapeikām par standartvienību, bet vēlāk jau visžēlīgi tikai santīmus, turklāt nespējot gramatiski pareizi uzrakstīt savus sludinājumus, turklāt paralēli piedāvājot arī "pastkastītēs-spama-metēju" pakalpojumus ["citi sludinājumi ar šo e-pastu/tālruni"] utt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puuce
2012-02-13 10:48 (saite)
Es saprotu. Bet tāpēc arī minēju savu piemēru - jo ir cilvēki, kuri uzskata, ka pietiek ar trim teikumiem, lai sevi uzskatītu par svešvalodu zinātāju un tulkotāju. Ak, ja viņi viens otru atrastu, tā tik būtu saderība!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chimera
2012-02-13 10:53 (saite)
es domāju, ka viņi atrod, jo šāda veida biznesi zeļ un plaukst :)

tiesa, konkrēti šī kantora piedāvāts atalgojums, iespējams, neiedvesmotu arī cilvēku, kam vajag tik vien kā "vanagam" sakrāt, tāpēc arī sekoju tā gaitām ar nerimstošu uzmanību.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?