Chelsa ([info]chelsa) rakstīja,
@ 2003-07-30 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesen runaaju unreality ar korbenu, eliamu un frv|shaq....iznaaca taada razhiiga saruna/striids par to vai tas ir normaali ka puisis meitenei izmaksaa...es teicu ka necieshu ja man kaads izmaksaa, tb ka to neljauju dariit...bet vinji man pretii ka taa nevajadzeetu jo taa es izraadu ka man tas puisis nesimpatizee....nu bet nav tachu jauki ja meitene pasaka "Kad tu mani vediisi uz kino?" vai "Izmaksaa man vakarinjas!"...psc...nu striideejaamies striideejaamies....es kaa vienmeer pastaavu uz sava un viss...un kaa tev shkjiet tas ir ok vai arii tas vienkaarshi ir kaarteejais stereotips par to ka puisim jaabuut dzhentelmenim un ir JAAIZMAKSAA?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]girts
2003-08-01 09:18 (saite)
Nu par tiem gadiem es gribeetu tomeer oponeet. Gadi tomeer nosaka daudz ko. Neuzskati to par kaut kaadu uzbraucienu no manas puses vai kaut kaa taa. Es arii esmu bijis Tavaa vecumaa :)) Taa vienkaarshi ir. Padomaa, kaada Tev bija uztvere 10 gadu vecumaa un kaada tagad. Tad, kad buus paari 20, tad buus pavisam cita uztvere. Taa vienkaarshi buus. Tas nav nekas slikts. Vienkaarshi dziives gaitaa tu guusti jaunu pieredzi, satiec arvien jaunus cilveekus un uzskati par dziivi meedz tad paarformeeties, maniities.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-08-01 12:37 (saite)
neauzskatu to par uzbraucienu.Viekaarshi cik man ir teikts un cik es zinu es neesmu atiistiijusies uz saviem gadiem...nedaudz vairaak, jo daudz ko nosaka kompaanija kuraa tu nepaartraukti atrodies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]girts
2003-08-01 14:32 (saite)
Tas labi, ka esi attistiijusies vairaak kaa citas Tavas vienaudzes. Tas priece. Tik tieshaam. :) Tikai kaa lai uz ielas atshifree taa, kuras ir attistiijushaas un taas, kuras nav. Tev ir kaadas iipahsas paziimes? :))

Vispaar tik daudz rakstiits, ka saaku aizmirst par ko vispaar gaaja runa! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-08-04 18:14 (saite)
heh...gadaas...=)
hmmm...nu neuzskatu kaa uz\ielas pee izskata meitene uz 14,15,16 ar alus pudeli(vai kaut ko stipraaku) rokaas ir uzskataama par augsti attiistiitu personu...bet nu nez...katrs izveelas to kaa grib uzvesties ko dariit...vinju dariishana

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?