Chelsa ([info]chelsa) rakstīja,
@ 2003-07-30 17:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nesen runaaju unreality ar korbenu, eliamu un frv|shaq....iznaaca taada razhiiga saruna/striids par to vai tas ir normaali ka puisis meitenei izmaksaa...es teicu ka necieshu ja man kaads izmaksaa, tb ka to neljauju dariit...bet vinji man pretii ka taa nevajadzeetu jo taa es izraadu ka man tas puisis nesimpatizee....nu bet nav tachu jauki ja meitene pasaka "Kad tu mani vediisi uz kino?" vai "Izmaksaa man vakarinjas!"...psc...nu striideejaamies striideejaamies....es kaa vienmeer pastaavu uz sava un viss...un kaa tev shkjiet tas ir ok vai arii tas vienkaarshi ir kaarteejais stereotips par to ka puisim jaabuut dzhentelmenim un ir JAAIZMAKSAA?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]girts
2003-07-30 17:46 (saite)
Dazhaadi viedoklji ... nu izejot no puisha intereseem jau izdeviigaak ir ka meitene pati maksaa par sevi. Mazaak naudas jaateeree. Nu jaa, tas ir stereotips, ka taa ir jaadara, bet taads pats savaa zinjaa, kaa durvju atveershana meitenei, palaishana pa priekshu utt. Nu nez, jautaajums tad ir kapeec Tev nepatiik ka Tev izmaksaa? Feminisms? Sajuuta, ka Tu jutiisies paraadaa?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-07-31 12:03 (saite)
nu par feministi es NOTEIKTI nevareetu sevi nosaukt...vienkaarshi tieshaam man ir sajuuta ka es kaadam esmu paraadaa...psc..."atdot baudaa vai naudaa tad?" uzreiz jaaprasa...Tas nu gan nav pareizi...mybe man nav pareizi uzskati bet man vienkaarshi tieshaam nepatiik ka man izmaksaa...nu nepatiik...nav jau nekas slikts ka es pati maksaaaju par sevi-i man labi, i puisim nav taadi teerinji...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]girts
2003-07-31 12:24 (saite)
Zini, teikshu taa. Nav ko tur iipashi satraukties kas par ko maksaa. Ir meitenes, kuraam patik ja izmaksaa un arii to izmanto savaa labaa. Ir meitenes, kuras varbuut nav pieradushas un juutas neeerti, ka par vinjaam maksaa un vinjaam liekas, ka vinjas tad ir kaut ko paraadaa. Cik cilveeku, tik viedoklju. Atziisti tomeer, ka ir patiikami ja kaads par Tevi samaksaa. Jautaajums kaadi vinjam ir nodomi? Ja no Tevis kaut ko prasa, tad tas ir viens. Ja nu tomeer nekaa neprasa? Nu taa. Nav viennoziimiigas atbildes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-07-31 12:35 (saite)
nu man tieshi besii taas skukjenes kas ir pieradushas un visu grib...kaa var paprasiit savam dzhekam taadu jautaajumu kaa "Kad tu mani vediisi uz kino?" es nezinu...nu man tas nav pierasts...un veel es vienreiz runaaju ar vienu dzheku un es teicu ka es dievinu sporta mochus(taa nav tikai meiteniiga aizraushanaas ar spiidiigaam lietinjaam) un vinjsh man taa pateica ka vinja draudzenei arii patiik(meiteniiga aizraushanaas) un ka vinja jau vinjam prasa "Kad tu man nopirksi sporta moci?"...nu baa sorry...meitenei ir kaadi 17 un dzhekam 18...psc...jau taadi jautaajumi ir kaa vinjsh buutu banka jo cik es zinu(cik intereseejos) sporta mocis NEMAKSAA leeti...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]girts
2003-07-31 12:46 (saite)
Nu taa. Par to kino ... buutiibaa jau paprasiit vinja var. Jautaajums tikai kaadaa formaa tas tiek izdariits. Ja paveeles, tad ..., ja tas ir savstarpeejs dialogs starp diviem cilveekiem, piemeeram, paariiti, tad es domaaju, ka tas nav nekas taads. Principaa jau dzhekam pasham vajadzeetu par to paruupeeties kaa izklaideet savu meiteni.

Saproti, tas ir ljoti lielaa meeraa atkariigs no taa kaadi cilveeki satiekas. Ir taads izteiciens par to ka sievietei vajag 3 zveerus: jaguaaru garaazhaa, tiigjeri gultaa un eezeli, kas par to visu maksaa. Es Tev teikshu taa - man saak likties, ka Tu vienkaarshi negribi lai Tevi identificee ar taadaam meiteneem, kuras slauc puishus utt. Tev ir sirdsapzinja. Iespeejams cita veertiibu skala, naudas izjuuta. Patiesiibaa tas ir tikai apsveicami, ka Tu taa dari, domaa. Es nezinu vai Tev ir draugs vai nav, bet tam, kursh Tev buus (ir) vajadzeetu justies labi Tavaa klaatbuutnee. :) Tomeer, ja kaads grib par Tevi masaat, tad ljauj lai vinjsh to dara tikai atceries, ka ir jaaskataas lai nav taa, ka vinjsh peec tam saka: "Es par Tevi maksaaju utt. Tagad gribu lai Tu man arii kaut ko iedod ..."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-07-31 12:54 (saite)
hmh...jaa man ljoti nepatiik ja mani identificee ar taam meiteneem kas slauc savus puishus un dara tur nezin ko lai tikai visiem izpatiktu. Censhas paraadiit savaam draudzeneem ka vinjai ir smuks puisis un veel kraap vinju lai vareetu paraadiit ka vinja var dabuut veel vienu. Nepienjemmi. Man.
Njemot veeraa to ka mana draudzene(tas par to kino) to teica paveeles formaa un kad vinjas dzheks kuru vinja 3 meeneshu laikaa jau ir kraapusi ap 6 reizeem vinjai atbildeeja "labi ejam-tikai tu maksaa" vinja to uzskatiija par kaut to N-E-I-E-D-O-M-A-A-J-A-M-U...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]girts
2003-07-31 13:03 (saite)
Jaa, ir taadas meitenes un ljoti daudz. Tas ir tas pats, kaa uzskats, ka dzhekiem gribas tikai nodraazties. Tomeer nav jau taa, ka visi ir vienaadi. Nu nav taa. Nav visas meitenes slauceejas. Iisteniibaa man laikam dziivee ir paveicies, jo esmu sastapies ar taadaam, kuras taa kaa shiim lietaam ir piegaajushas stipri vienkaarshi un nesaspringstot kursh maksaa. Tjipa, ja maksaa,tad forshi. Ja nee, tad pati arii var samaksaat un veel pielikt kopeejam reekjinam. Taapat ar puishiem. Nu nekasaas visiem starp kaajaam! Stulbi vieniigais, ka deelj shitaadiem cilveekiem it kaa sabojaajas iespaids par cilveekiem un tad liekas, ka visas meitenes ir ielenes, bet dzheki cuukas, kjeemi un izmantotaaji.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-07-31 14:57 (saite)
nu hmmm...teiksim taa ka es pati piederu pie cilveekiem kas domaa ka dzhekiem vajag tikai nodraazties...hmm...nu patiesiibaa neviens mani nav izmantojis utt.,utt...varbuut tikai es kaadu esmu tieshaam stipri saapinaajusi, bet man tas tieshaam nebija pofig...man arii bija smagi redzeet to cilveeku taadaa staavoklii...bet ja taa padomaa kaa jau Tu teici ka dzhekiem vajag tikai nodraazties(tb tu teici ka taa nav) un tagad taa reaali apdomaajot tieshaam ir taa ka taa nav...arii dzhekiem vajadziigi tie miiljie vaardi un skuupsti juuras malaa...vismaz tiem kurus es esmu sastapusi savaa celjaa....bet arii meiteneem ir taa ka vajag to seksu...vienreiz esi pameegjinaajis un tad tas ir uz visu muuzhu...nesaku peec savas pieredzes...nesen runaaju ar maasiicu kurai dzheks nesen uz gadu aizbrauca uz aarzemeem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]girts
2003-07-31 15:50 (saite)
Nu nav jau visi vienaadi. Es jau saku, ka taa liekas ... ikdienaa Tu saklausies visaadas lietas. Visi runaa tikai par naudu, seksu utt. Lielaas utt. Patiesiibaa jau nav taa. Tici man! Es tomeer esmu vecaaks par Tevi :)) Tev ir tas kritiskais vecums, kad cilveekiem ap Tevi ir citas veertiibas. Dazhbriid pat dazhu gadu starpiiba izmaina dziives uztveri diezgan pamatiigi. Zini, paies laiks un pati sapratiisi kas ir kas. Taa ir. Vienkaarshi ir. :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-07-31 19:46 (saite)
hmh...nu man visu dziivi(nu gan "ilgi"..=))ir bijis taa ka man blakus ir bijushi mani bralji- viens iistais un triis pusbraalji(vienu no vinjiem satiku diezgan reti, varbuut taapeec arii vinjsh ir mans pats pats miiljaakais)...nu NEVIENAS meitenes liidz pat skolas vecumam un i tur man arii ar visiem neveidojaas nekaadas iipashi raudziigaas attieciibas...varbuut tikai peedeejos gadus paraadiijushaas draudzenes...bet taa dzheki, dzheki, dzheki...arii tagad ir ljoti daudz paziistamu puishu kurus es neesmu iepazinusi no saakuma ar vinjiem salaizhot-vienkaarshi draugi...nu taa dziljaa doma ir tajaa ka man vienmeer apkaart ir bijushi vecaaki cilveeki un es nu gan dzirdu ko mans braaliitis par meiteneem saka...bet vinjsh jau ir iipshs eksemplaars...varbuut taapeec man radies stereotips izdraazt-pamest...nu ok tik traks maita vinjsh nav....
bet tu saki ka cilveekiem ap mani ir citas veertiibas...nu naz...cik es ar apkaarteejiem runaaju-vismaz liidziigas...un atceries ne vienmeer gadi visu izsaka...=)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]girts
2003-08-01 09:18 (saite)
Nu par tiem gadiem es gribeetu tomeer oponeet. Gadi tomeer nosaka daudz ko. Neuzskati to par kaut kaadu uzbraucienu no manas puses vai kaut kaa taa. Es arii esmu bijis Tavaa vecumaa :)) Taa vienkaarshi ir. Padomaa, kaada Tev bija uztvere 10 gadu vecumaa un kaada tagad. Tad, kad buus paari 20, tad buus pavisam cita uztvere. Taa vienkaarshi buus. Tas nav nekas slikts. Vienkaarshi dziives gaitaa tu guusti jaunu pieredzi, satiec arvien jaunus cilveekus un uzskati par dziivi meedz tad paarformeeties, maniities.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-08-01 12:37 (saite)
neauzskatu to par uzbraucienu.Viekaarshi cik man ir teikts un cik es zinu es neesmu atiistiijusies uz saviem gadiem...nedaudz vairaak, jo daudz ko nosaka kompaanija kuraa tu nepaartraukti atrodies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]girts
2003-08-01 14:32 (saite)
Tas labi, ka esi attistiijusies vairaak kaa citas Tavas vienaudzes. Tas priece. Tik tieshaam. :) Tikai kaa lai uz ielas atshifree taa, kuras ir attistiijushaas un taas, kuras nav. Tev ir kaadas iipahsas paziimes? :))

Vispaar tik daudz rakstiits, ka saaku aizmirst par ko vispaar gaaja runa! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-08-04 18:14 (saite)
heh...gadaas...=)
hmmm...nu neuzskatu kaa uz\ielas pee izskata meitene uz 14,15,16 ar alus pudeli(vai kaut ko stipraaku) rokaas ir uzskataama par augsti attiistiitu personu...bet nu nez...katrs izveelas to kaa grib uzvesties ko dariit...vinju dariishana

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

....
[info]zubris
2003-08-03 10:40 (saite)
LOL

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nin
2003-07-30 22:02 (saite)
Nevaru iztureet, ja man izmaxaa vienalga kursh cilveec! vai nu tas ir mans draugs,draudzene.vienalga, nepatiik un viss! un nevaru paskaidrot kaapeec, labaak pati izmaxaaju...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-07-31 12:05 (saite)
man tieshi taa pat-labaak pati izmaksaaju...bet pienjemsim draudzenei es varu atljaut sev izmaksaat(nu ir taadi gadiijumi kad man TOTAALI nav naudas bet es kaut kur aizeju), jo es zinu ka es vijai veel to vareeshu atmaksaat(atdot naudu vai arii aiziet veel reiz kaut kur kur es maksaaju)...bet ko var zinaat par puisi?!?!Maybet taa ir pirmaa un peedeejaa reize kad es vinju vispaar redzu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

:)
[info]larry
2003-07-31 14:30 (saite)
buutu jau jauki ja meitene izmaksaatu =)Bet man ir taa kad ir naudas meedzu izmaskaat, kad naudas mazaak, gf pati par sevi maksaa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]chelsa
2003-07-31 14:58 (saite)
nu jaa...tas ir taa forshi..=)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?