Chelsa ([info]chelsa) rakstīja,
@ 2006-01-29 15:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
speele ir beigusies un es laikam zaudeeju. vai nav burviigi.

aii viss it kaa sliid uz leju. es nekad neesmu vareejusi dabuut visu ko gribu bet shajaa mirklii man tik tik tieshaam nekas neizdodas.

mareks .. bljaa nu labi es atdziistu es esmu totaals pashpuika. bet nu es nevaru peekshnji saakt kjikjinaat un izlikties ka man neinteresee fizika un ka es nemiilu braukt pie motocikla stuures. ka es neko nesaprotu datoros un ka man draugos NAV vairaak puishu kaa meitenju. tachu meitenju ar pietiekami taa kaa not so bad.

bet nu jaa jau kursh cilveeks saka ka puisim blakus ir vajadziiga meitene, daama ,sieviete un taadaa garaa.. aa leedija. bet nu es taada droshvien neskaitos ... nu what can i do? jau taa visi censhas mani izmainiit un es zaudeeju savu identitaati un bez manas identitaates arii viss paareejais sliid uz leju.

fizikaa noraavu 4... es!... bljaaviens kauns taads par sevi ka maz neliekas. baac un es IESHU uz skolu piespiediishu sevi vai ko, bet ieshu...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]plenkijs
2006-01-30 20:45 (saite)
Ahhh! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]guna
2006-01-31 13:22 (saite)
man gan nešķiet, ka tu būtu zaudējusi, Annuci. drīzāk jau tas otrs cilvēks. viņš nav spējis tevi novērtēt. novērtēt to, ka tu esi savādāka, īpašāka nekā tās visas vienādās blondās "dāmas, lēdijas utt." ko gan lai padara tādam cilvēkam, neko. tad, kad viņš sapratīs, ka ir kļūdījies, būs jau par vēlu.

piemēram, ja es būtu džeks, es labprātāk satiktos ar tādu meiteni kā tu, ar kuru būtu vairāk par ko parunāt, sarunas būtu interesantākas nekā ar tām čiksām kurām vairāk interesē kas jauns modes žurnālos, vai viss ir savās vietās vai varbūt kaut ko varētu pielabot ar skalpeles palīdzību utt.

Annuci, nenovērtē sevi par zemu. cik meitenes tu pazīsti, kurām patīk fizika, kuras prot apieties ar datoru un kuras ir sajūsmā par močiem? nedomāju, ka visai daudz.

es pat varētu saderēt, ka īstajā brīdi tu varētu būt īsta dāma un pārsteigt visus apkārtējos, sapucēties tā, ka visiem apkārtējiem žoklis atkārtos. Tam ir nepieciešams īstais brīdis, situācija, atmosfēra. tādā brīdi es labprāt gribētu būt klāt un paskatīties kādas grimases rādītu tie cilvēki, kas pirms tam par to būtu šaubījušies.

tā, ka nenokar galvu. redzēsi viss būs daudz labāk nekā tu esi atļāvusies cerēt.

turies. ;)

un pretojies visiem spēkiem pret cilvēkiem, kuri vēlas tevi izmainīt. jo tu esi tu un draugiem tu patīc tāda kāda esi un ja kāds atļaujas tevi kaut cik censties izmainīt pēc savas līdzības tad viņš nav tavas draudzības vērts..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?