cane ([info]cane) rakstīja,
@ 2006-10-18 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iemēģināju šorīt vilcienu posmā Carnikava-Rīga. Jāapgūst tik vēl, kurā vietā uz perona jāstāv, lai vagona durvis sanāktu tieši pretī, vilcienam apstājoties, jāiemācās veikli rīkoties ar elkoņiem, lai izcīnītu sēdvietu, un tad jau ies tā lieta.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cane
2006-10-18 09:48 (saite)
Es, kā reizi, pēdējā vagonā biju. Pusceļā pat dabūju apsēsties, tā ka nebija tik traki. Bet vispār es laikam braucu laikā, kad visvairāk cilvēku brauc - 7:26.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2006-10-18 09:59 (saite)
ai jaa, par to vilcienu ar dzirdeets. Tipa jaunais ar dozeetaam seedvietaam,vai ne? Jaaizkopj tad droshvien bezkauniiba..veel jau ir autobusi ~7.10 mikrinjsh kas iet caur Sarkandaugavu un apmeram tai pat laikaa caur Aadazhiem iet autobuss. Vienigi vilcienam tas bonuss ka sastreegumu iespeejamiiba ir minimaala :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cane
2006-10-18 10:19 (saite)
Vilciens ir mans mīļākais sabiedriskā transporta veids, tā ka palikšu vien pie vilciena. Pie tam domāju, ka tāpat sanāks vairāk pārvietoties ar auto.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]minchux
2006-10-18 10:26 (saite)
pareiz vien ir:)! es vienkarshi alternatiivas pateicu, ja nu kaadreiz kas.. ;)
kaa jau apakshaa mineeju, vilciena bonusi ir diezgan. Pasazhieru vilcienam ir krietni vien jaapiestraadaa pie maarketinga, domaaju, ka tad vilcienam buutu aizvien lielaaka perspektiva..tik galvenais lai visiem ir kur seedeet!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?