dorotija ([info]c3po) rakstīja,
@ 2009-10-14 12:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es pamodos un aiz loga bija ziema un vēji pūta, bet televīzija biedēja ar iespēju visiem budžeta studentiem nākamgad novilkt pēdējās biksītes, ja viņi tomēr gribētu turpināt svinēt studēšanu. Jā. Un man šodien bija tikai 2 lekcijas ar pasniedzējas piedalīšanos, un kompozīcija kā vienmēr notiek manā gultiņā, tiesa gan šodien es sacījos, ka iešu plenērā, jo ir tik skaisti- zaļš, sarkans, oranžs un pa virsu balts. Nolēmām, ka tādā gadījumā vajadzētu sēdēt telefonbūdiņā vai siltumnīcā,tad nebūtu ne vainas.
Patristika un sholastika. Nu un kāpēc es nesaku droši un skaļi visu, ko par to zinu, bet klusiņām nodomāju un gaidu, kad pasniedzēja pati pastāstīs atbildes uz saviem jautājumiem? Laikam kārtējā kautrības lēkme.
Vēl šodien akadēmijā pie sienas pielikta zīmīte- uz nākamo skati visiem jāuzzīmē radošs portrets vai pašportrets. Hehe- dārgie modeļi, variet sākt pieteikties!
Starp citu.. Mūsu dzejoļu krājumu sauks Kaķpēdiņa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]katze
2009-10-14 15:37 (saite)
.nez, tur būs arī kaut viens dzejolis par minkām?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]c3po
2009-10-14 15:45 (saite)
redziet, mums pievienojas arī neraates jaunkundze ar savu poēziju, un es tā padomāju, kas mums visām ir kopīgs un izdomāju, ka visām ir minkas un visām minkām ir pēdiņas :D un kādā dzejolī tas arī būs iepīts. bet jūs variet iesūtīt savus variantus, izskatīsim.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]katze
2009-10-14 15:55 (saite)
.padūmajim..bet kaķu pēdas mani jūsmina.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]c3po
2009-10-14 16:00 (saite)
tas labi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?