dorotija ([info]c3po) rakstīja,
@ 2009-12-10 15:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Iepirkties ir veselīgi.
Jau otro gadu man " Maksimas Nav Karte", bet šodien pirmo reizi mūžā man pavaicāja "vai Depo kartīte būs?", un es ar lepnumu atbildēju "Jā". Nopirku superīgākās gaismiņas ar zeltainām pērlītēm un ripulīšiem, litru sveķu terpentīna, sveci ar maijpuķīšu smaržu un divas mazmazītiņas 10w halogēna spuldzītes saviem fizikas eksperimentiem. Šodien vispār man ir lielisko iepirkumu diena- akadēmijas veikaliņā nopirku vaska akvareļa zīmuli, akvareļpapīru, sudraba pildspalvu, tumšzilu un melnu papīru un vēl dabūju atlaidi 2 eļļas krāsām. Tas taču kaķim pat skaidrs, ka tikko dabūnot naudiņu viņa uzreiz ir jāiegulda. Jā, vienīgi mājās nav ko ēst..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2009-12-10 16:26 (saite)
kad būšu apkāvusi savus parādus, braukšu ciemos ar makaronu vai auzu pārslu maisu :)

vispār izklausās, ka tev iet ļoti forši! :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jim
2009-12-10 16:35 (saite)
es, piemēram, savu parādu apkaušanas sakarā un tajā sakarā, ka darba devēji jau vairāk nekā mēnesi kopš oficiālā izmaksas datuma man nepārskaita pusgada algu, apsveru drīz atvērt pieticīgu, bet mājīgu bordeli "Jautrās prostitūtas" vai ko tamlīdzīgu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2009-12-10 16:43 (saite)
es šo domu esmu atmetusi, jo klienti gribēs, lai ar viņiem guļ.

tādēļ es rīt eju uz pārrunām ar rotaļlietu ražotāju par darbu pirmssvētku laikā, gaidu, kad piezvanīs uz pārrunām un varbūt dos pusslodzi tulk.aģ., ķemmēju sludinājumus, un tūlīt grasos uzbāzties dažādiem tulkinga kantoriem

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]c3po
2009-12-10 16:55 (saite)
jaunkundz, esmu nobažījusies par jūsu tikumību.. labāk uzrežisējiet kādu erotisko filmu! tā estētiski ar askētiski tērptiem ļaudīm ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2009-12-10 17:12 (saite)
jā, lūdzu! ļoti labprāt! man tikai vajag scenārija ideju filmiņai uz 10 minūtēm, un man piesaistītā dramaturģe sucks. tu neesi skaipā tagad? vari uzčivināt? esmu invizibla.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2009-12-10 17:21 (saite)
kas šobrīd ir aktuāli - bezdarbs un darba meklēšana, es uzskatu, ka tam jānorisinās pārrunu laikā
vai tumšā liftā, kad galvenā varone detektīva cienīgā kārtā kvartāliem sekojusi nabaga vīrišķim līdz viņa mājas kāpņutelpai, iespraucas ar viņu vienā liftā, iesprūdina to un izveic zināma rakstura darbības
vēl var parodēt kādu no populārajām filmām. nu tur - Krēslaino vampīru gūstā, kad viena nevainīga meitene visu laiku provocē nabaga asinssūcēju, kurš sargā savu tikumību, līdz beigās tiek pie hepī endinga un visi laimīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]c3po
2009-12-10 16:35 (saite)
jā, naudiņas tērēšana foršām lietām nodrošina labu pašsajūtu. to arī nodrošina gleznu pircēj, kas saka, ka maksās 2reiz vairāk naudiņas nekā es prasīj:)
ciemos ir jābrauc gan! Ziemsvētku nedēļā gan es te nebūš, bet jaunā gadā man turpināsies sesija un tad brīvlaiknedēļa un tad akal mācības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2009-12-10 16:44 (saite)
dius vīn pudels es jums nedoš vis, piedošan, norun paliek norun!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]c3po
2009-12-10 17:00 (saite)
nē, nē, nevaig! tas otrais var būt arī martini! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?