humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2009-06-13 16:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mammas arī ir vīriešu pirmās sievietes. Tikai nepārprotiet :D. Bet viņas mēdz būt diez ko šausmīgi radījumi. Bet te neiet runa par vīra mātēm, par kurām mežoņu stāstus neesmu dzirdējusi un manu draugu mammām arī nav bijuši baisi iebeildumi pret mani. Šoreiz stāts biku no citas sērijas. Man ir viena jauka kaimiņiene. Ikreiz satiekoties, sasmaidamies, sasveicinamies utml. Te nu vienu reizi viņai sanāca paklačoties ar manu māmuļu. Viņa redz gribot tādu vedeklu kā es :D Ha! Kur cilvēkam prāts a? Tikai pēc ģīmja un balss intonācijas sasveicinoties noteikt, ko vajag viņas dēlam :D bet lai jau. Žēļ viņas dēlu nekad neesmu piefiksējusi, kaut arī šeit dzīvoju jau uuuii, ku ilgi. Vismaz šoreiz viņa ir vienīgā,kas domā, ka mana savienība ar viņas dēlu būtu pārlaimīgākais notikums šīs planētas vēsturē.

Nevienam nenovēlu cīnīties ar savas mammas un kāda puiša mammas lielajiem plāniem. Tam paldies dievam jau esmu pāri, cīņā zaudēja mammuki. Man tad bija padsmitnieku dauzīšanās periods un es ar kādas kundzītes dēliem mēdzu dauzīties kopā, abi mammuki sadomāja, ka ar vienu no puišiem man dikti labi saskanētu un mums tik daudz kā kopīga utt. Tajā laikā mans mammuks pat puiša bildi makā nēsāja līdzi. :D Bērni skolo vecākus. Tur nekā nebija. Es dauzos brīva no saistībām, viņš dzīvo pēc formulas - precējies ir bērni. :)

ko es ar to visu gribēju pateikt nezinu, bet varbūt kādam bija interesanti un pavīdēja kāds līdzīgs kadrs no savas dzīves :p


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]orissa
2009-06-14 13:55 (saite)
tas vienkārši ir tāds kompliments, ko atšķirīgu dzimumu mātes mēdz izteikt viena otrai.
mana klasesbiedra mamma arī tā teica par mani, kaut mēs ar tomu praktiski nemaz nerunājām. man viņa patika ļoti, ļoti. strādāja veikalā un kad es tur viena, vai ar mammu iepirkos, vienmēr "čatojām" kā tādi putniņi. Viņa izdarīja pašnāvību un man viņas pietrūkst. tomēr es ik pa laikam redzu sievietes, par kurām neko lielu nezinādama, vēlētos sev par vīramātēm. vai pat puišus, par kuriem neko nezinādama, vēlētos sev par vīrabrāļiem. mēs tā vienkārši skatamies uz cilvēkiem un tam nav seku.
kauč mamma, kas nēsā puiša bildi makā jau ir mazliet auč.
neko negribēju pateikt, tikai parunājos, jo pavīdēja kadrs no dzīves :D :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]burtnicinja
2009-06-17 18:14 (saite)
to laikam arī var nosaukt par jūtu ķīmiju, ar tām mammām un topošajām vīra mātēm. kaut kas jau nostrādā, kapēc mums vieni cilveki patīk, bet citi nē :) Vispār jau patīkami, ka kāds, jebkurš, gribētu tevi redzēt savā tuvo cilvēku lokā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]orissa
2009-06-17 22:32 (saite)
jā, patīkami gan ir pavisam noteikti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?