humu_humu ([info]burtnicinja) rakstīja,
@ 2009-05-31 15:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par muļķību un greizsirdību
Savā dzīvē esmu sastapusi gana daudz dažādu cilvēku, no kuriem visvairāk mani fascinē sievietes.Tās tik ir būtnes. Šoreiz runa iet par greizsirdību. Viņš var pievērst meitenei kaut kādu izmanību, skaisti, pievērsīs vēl kādai - galināms. Viņš var pat nepievērst uzmanību, bet vnk eksistēt uz šīs planētas, tā kā tā ir maza, tad saprotams blakus Viņai, Viņām, neskaitāmām. un visas uz visām var būt greizsirdīgas, jo arī viņas ir blakus Viņam. Trakāk ir ar tām greizsirdībām, kur ir sekundes iemesli. Viņš kādreiz ir izspļāvis kaut ko par patikšanu vai pat uzaicinājis uz randiņu un viņam pat nav jāatrodas blakus Kādai, kad Viņa jau ir greizsirdīga, jo tak pastāv tāda iespēja, ka Kāda varētu parādīties.
Sievietēm otrs gaiss šķiet ir greizsirdība un mūžigā vēlme nolikt vīriešus zemāk par zemu, greizsirdība (pamatota vai nepamatota) tam ir kā radīta.
Ar sievietēm ir šādi, tad kā ir ar vīriešiem, tāpat?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crash_and_burn
2009-05-31 17:34 (saite)
Stipri atkarīgs no katra - esmu sastapis abas galējības :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]burtnicinja
2009-05-31 18:58 (saite)
tu domā tādus, kas ir pilnīgi Ne- greizsirdīgi?

vīriešus esmu tādus satikusi, bet ne sievietes, protams, ir kas vairāk, ir kas mazāk, bet visas ir greizsirdīgas. Varbūt tādēļ, ka to vīriešu tik maz :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crash_and_burn
2009-05-31 19:29 (saite)
Ne greizsirdīgos - nu vismaz uz sievietēm ar kurām viņi nav kopā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2009-06-02 16:39 (saite)
man šķiet, Tu ļoti vispārini. es nekad neesmu bijusi greizsirdīga uz saviem vīriešiem. ok, nekad un nemaz ir stipri teikts. bet. man nav nekādu rūpju, ja mans vīrietis kontaktējas ar tik sievietēm, cik viņam lien. svarīgi, ka viņš grib būt kopā ar mani un ir.
man arī nešķiet kaut kas traģisks kaut kādas skūpstīšanās vai tā ar citām sievietēm. man ir svarīgi to zināt - jā. iemeslus un tā. un es negribētu būt viena no daudzām. bet, katram tak gadās. un tas imho ir ok un normāli. nenormāli ir par katru šķietami kreisu skatienu celt traci. man arī patīk skatīties uz smukiem cilvēkiem (vīriešiem vai sievietēm), patīk kontaktēties ar vīriešiem un sievietēm. kas par to. vai tagad mans vīrietis to nedrīkstēs?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]burtnicinja
2009-06-02 22:01 (saite)
Es vairāk vispārinu par sev apkārt esošajām sieviešu būtnēm. Tev attieksme īstajā vietā ;) un man par to tikai prieks, kaut vairāk būtu tādu sieviešu, kas nebojā (lieki) nervus apkārtējiem.

Par šo gan nedaudz vēl padomājot, šķiet, ka tas notiek ar sievietēm, kuras ir jau krāptas, tās aizdomas tad ir pastiprinātas, jo pastāv bailes, ka tas varētu atkārtoties... bet ir lietas, ko neietekmēt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?