brookings - WEF Cosy chat [entries|archive|friends|userinfo]
brookings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

WEF Cosy chat [Nov. 13th, 2020|02:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vispār viss, ko tie stulbie sazvērstību teorētiķi apgalvo ir šeit - no zirga mutes (tehnokrātiskā valodā). Tikai ir atkarīgs, kā Tu skaties uz teikto:

Var šādi: 10 trillion dollar debt, North star to move forward, illuminating the path ahead, future councils, tracking people, vaccines for all, facial recognition, expertise is back.

Var arī citādāk.

Kā no tā visa var izvairīties? Varbūt nevaram.

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 13th, 2020 - 04:23 pm
(Link)
Varam. Vispirms Trampam jāuzvar. Pēc tam eiropiešiem jāsāk vēlēt un uzvesties kā brīviem cilvēkiem, nevis zem tupeles tupošiem cuckoldiem.
Un meinstrīm presi uz ešafota. Pagaidām virtuālā.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:November 13th, 2020 - 04:38 pm
(Link)
Tu nedomā, ka galvenais faktors ir jaunā tehnoloģija? Domāju, ka neskatoties uz to, kam ir vara, šī tehnoloģija tiks (tiek) izmantota, lai mūs kontrolētu.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 13th, 2020 - 05:02 pm
(Link)
Tas risks pastāvēs vienmēr. Pandoras lāde utt. Tieši tāpēc ir ļoti aktīvi jākultivē sevī nepakļāvības un kontrariānisma gars. Vajag visu laiku domāt fuck you, establishment un nebaidīties to izrādīt uz āru. Amerikāņiem tas ir palicis iekšā lielākā dozā, nekā eiropiešiem, diemžēl. Eiropieši ir ļoti paklausīgi, pieraduši pie domas, ka valsts ir labā mamma, kura vēl tikai to labāko un tajā pašā laikā no viņas baidās, nerunā pretim.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:November 13th, 2020 - 05:12 pm
(Link)
Varbūt - vai varbūt tas nepakļāvības un kontrariānisma gars ir paredzēts un izmantots?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 13th, 2020 - 06:07 pm
(Link)
Domā kreiso kustības, kas aizsākās 60ajos? Kaut kādā mērā jā un kaut kādā mērā jebkura dumpinieku kustība var tikt nolaupīta "no augšas". Arī right-wing. Man is not a learning animal.
From:[info]formica
Date:November 13th, 2020 - 06:33 pm

The long march through the institutions

(Link)
IMHO, galvenais faktors ir peertikjis, kas ticis pie kalashnjikova.

Appiipeejushies cipargalvas, sarkanie baroni un paareejie naudaskaarie sociopaati ir sevi izteelojushies kaa dievishkjo kastu, kas nepateiciigo plebsu iestuurees saulainajaa utopijaa (à la Gates PSEC prodzekti) mirklii, kad vinji var izmantot korumpeeto un senilo establishmentu kaa trepes uz Lielo Sili.

https://youtu.be/IC5V0gIEryY?t=1862
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:November 14th, 2020 - 04:47 am

Stakeholder capitalism

(Link)
The good question here is - is this great reset necessarily a bad thing. Could we really continue as before until forever ? Is there any other way to stop money hungry businessmen (like Trump )to pollute the planet beyond repair for profit. Is there any other way to stop common people consume mindlessly - stop buying stuff they don’t need, stop traveling twice a year for the sake of going somewhere. Maybe now we will simply all be poor and save the planet with a little help from lizard people.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 14th, 2020 - 08:20 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
The money hungry people ARE the ones that are organizing this shit for te sake of consolidating their power over people's personal lives and completely eradicating last remnants of national sovereignty. Muh climate is such a transparently phony excuse. Surely the psychopaths of 1% and chinese psyops have our best interests in mind.
From:[info]formica
Date:November 14th, 2020 - 08:42 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
kopija no nobanotaa Timcast video ar AJ

https://youtu.be/j4KXAOLfdeI?t=1435
From:[info]formica
Date:November 14th, 2020 - 08:45 am

privaatkopijas sheit

(Link)
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:November 14th, 2020 - 08:57 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Does Trump have our best interests in mind?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 14th, 2020 - 09:25 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Viņam ir amerikāņu interese prātā, bet fakts, ka viņu tik ļoti ienīst visa Rietumu karjeras politiķu elite un viņiem pāri stāvošie NWO kārojošie oligarhi, viņu padara par kulturālu bagātību visai brīvajai pasaulei. Viņš ir bubulis, skabarga pakaļa un tas kā elites viņu šo četru gadu laikā tik nikni ar visiem paņēmieniem centās novākt, tajā skaitā pārvēršot visu Rietumu veco presi par monolītu ikdienas propagandas kanālu un liekot sevis kontrolētajiem sociālajiem medijiem cenzēt naratīva disidentus, piešķir viņam fenomenāla lakmusa papīra vērtību. Cilvēki redz, kas notiek un ledus ir sakustējies.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:November 14th, 2020 - 09:49 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Es no malas diezgan labi redzu, ka vins varētu būt izdevigs arī kirzakcilvēkiem. Pilnīgi diskreditē pretestību. Vins ir kā tāds amerikānu Gobzems, ar kuru neviens negrib identificēties, cik saprotu, pat ne daudzi republikāni. UN tur nevajag būt pārāk brainwashotam by mainstream press, pietiek noklausities vina uzstāšanos.
[User Picture]
From:[info]brookings
Date:November 14th, 2020 - 09:58 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Jā - playing the bad guy who is allowed on the stage (like Tommy Robinson in the UK). I just sometimes wonder if he didn't actually fall in love with being loved by his base, and decided to actually, in a way, represent their interests (working-class socially conservative). That would be amusing. Imagine, he actually became too popular, and they had to employ mass fraud to win the election with a guy who finger-fucked an intern (allegedly) among a host of other indiscretions (which they either banned reference to or supressed). 'They' btw are the scriptwriters. an actor gone rogue.

It works in a way - this thesis - because all the intelligent, right-thinking people hate him, and have voted for a guy who is basically going to be a neo-con warmonger (IMHO). Trump never started or ramped up an existing war, which is an interesting phenomenon for a US president...okay I am rambling now.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:November 14th, 2020 - 09:59 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Tavs burbulis negrib identificēties un grib ķirzakas par vagariem, citi burbuļi negrib. Negrib arī Gobzemu, jo diezgan padumjš, negrib jebkādus vagarus un smadzeņskalošanu. Trampu gan grib par prezidentu un brīvību, daudz brīvības.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 14th, 2020 - 10:22 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Diskreditē pretestību pret ko? Saknes amerikāņu izpratnē viņš reprezentē pretestību establišmentam, deep state, karjeras birokratūrai, kas darbojas tikai savās interesēs un globālajai elitei, kas metodiski atņem ierindas cilvēkiem vienu demokrātisko brīvību pēc otras un ar saviem drakoniskajiem nodokļiem un kulturālo zombēšanu, iznīcina vidusšķiru kā klasi. Var jau enterteinot versijas par to vai viņš kā brookings saka, nav psyop gone rogue, bet tam pat nav nozīmes no simbolisma viedokļa. Īstais cilvēku ienaidnieks nav viņš.
Viņa uzstāšanās ir domātas visiem, nevis urbānajam liberāļu planktonam, tāpēc tās ir apzināti vienkāršas, populistiskas. Nu un? Viņš pamatā pildīja dotos solījumus (ko nevarēja teikt par deep state aktieri, Bušu) un par to viņu respektē.
[User Picture]
From:[info]dzeltens
Date:November 14th, 2020 - 11:34 am

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Diskreditē pretestību new normal/new world order, you name it. Principā Jā - tieši mans punkts par to, ka vina uzstāšanās ir tādas, ka ir skaidrs redzams, ka vinš pats saprot, ka runā ar idiotiem. Tāpēc tie ko Tu sauc par liberāliem tiešām nepavelkas - kāds arī bija hipotētisko kirzaku mērkis. Es riktīgi gribētu ticēt, ka Tramps ir balata is bruninieks, bet tik daudz izdzert tiešām nespēju.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:November 14th, 2020 - 06:06 pm

Re: Stakeholder capitalism

(Link)
Liberāļi nav mazāki idioti. Viņi 100% tic visam, ko saka CNN uncitu legacy media. Ja man personīgi jāizvēlas starp humanitāri izglītotiem droniem un working class prastakiem, vienmēr došu priekšroku otrajiem.
Jebkurā gadījumā, tas ir besides the point. Tramps, arī neesot par balto bruņinieku, ir labs vien ar to, ka izprovocēja pilnīgi psihopātisko un tautai naidīgo globālo eliti atklāt sevi bez maskām. Ja senāk es apšaubītu, ka tiešām pastāv vismaz vārdos neizteikta latenta konspirācija par planetārās aristokrātijas izveidi, tad Trampa efekts to vienkārši atklāti nolika uz paplātes kā skaidri redzamu politisko virzienu, kurā mēs visi tiksim forsēti, neraugoties uz jebkādiem iebildumiem. Ergo, visi bilderbergiešu un davosiešu skaidri atklātie utopiskie plāni un vārda brīvības iemīšana zemē.