... ([info]malfor) rakstīja,
;DDDDDDDD
kamoon, Martas centrs.

a tajā klubā, kur es eju, lai tiktu uz aerobikas zāli jāiet cauri trenažieru zālei. maaaan vienkārši tas skats liekas dievīgs. staigā apkārt tādi visādi vīrieši, ik pa brīdim tā starp citu pacilā kādus svarus, pastāv spoguļa priekšā uuun atkal staigā apkārt. saucās - vietējie urlas nāk pakačāties ar saviem alus vēderiem. tā,ja.

un sieviešu lielais vairums vispār neizskatās estētiski (vai es to jau neesmu teikusi), bet tas jau dēļ mūsdienu ultramodernās dzīves. (es jau nesaku, ka izskatos īpaši acij baudāmi..;/), bet nuu jaaaa...

bet īsi melni mati? mani novērojumi- tādas nu parastas sievietes. vienīgi ir tāda viena - vienmēr uzvelk īsu krekliņu, kas pilnībā atsedz viņas vēderu - un vari ticēt - tas nav no patīkamākajiem skatiem. a tā jau viss normāli, visi vēlas labi justies un izskatīties.
bet kas manī izraisa ārkārtīgu smieklu lēkmi - aerobikā nāk arī tāda jauna meitene un esmu ievērojusi, ka viņai uz muguras tāds kantains plāksteris vienmēr. šodien redzēju reklāmu - nu to, kas tvshopa - plāksteri, kas palīdz novājēt:DDDD.
man vispār patīk - mēnesi pirms jaunā gada pielieto visus līdzekļus, lai sāktu jaunu gadu ar superīgu figūru. pat ivaram jāsmejas, saproti, ja.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?