Božena Chodunska

Tā nu 'viš i...

Name
Božena Chodunska

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man ir empīrisks novērojums, ka Vārds var būt gaisā un Vārds var tapt Miesa, un arīdzan materializēties. Nu es nezinu, vai tās ir zīmes no debesīm vai kā.
Vai tad nevienam nav tā gadījies, kad, kā saka, vilku piemin – vilks klāt (krievu analogs: pomņiš govno – vot i ono), vienreiz piecgadē atceries to rižo no bērnudārza, kurš grauza dzēšgumijas, un re, rižais nāk tev pretī pa ielu. Ar sievu un bērniem pie tam. Visi riži, bet dzēšgumijas neēd.
Vienreiz meita no magnētiskajiem burtiņiem saliek uz ledusskapja vārdu „ KISA” (nevis „MŪŽĪBA”, ievērojiet!).
Nav ne jausmas, kāpēc KISA un tā. Bet tad tajā pašā dienā es aizeju uz veikalu un tur viens erebušs pircējs grib iepazīties un nosauc mani Foršu Kisu, ja.
Un tad atkal ir tā, ka es ieraugu 3 koši dzeltenas automašīnas vienā rindā, un tās visas pabrauc garām sievietei tikpat dzeltenā mētelī, un tad es skatos apkārt un meklēju, kur te filmēšanas grupa.
Un, kad es biju sagrūsnējusi pēdīgo reizi un domāju, ka man būs puisīc, un es tam puisīšam jau biju vārdu izdomājusi - Zbišeks. Bet noskaidrojās, ka man nebūs puisīts, bet meitiņa un es to Zbišeka vārdu aizmirsu, kamēr mana radiniece mēnesi pirms manis apdzemdējas un piedzemdē ko? Jā, pareizi, Zbišeku.
Vai atkal nesen es Cibā rakstu, ka man ir antisociāla vārda „Kāmis” izruna, kuras dēļ es nevaru iekļauties sabiedrībā, un izveidot saturīgas attiecības, tāpēc es turēšu adatpeles, un otrā dienā tanī šķēršļu pārvarēšanas šovā velsiešu meitene daudzina savu adatpeļu tēviņu. Nu ir un ir tie vārdi gaisā, ziniet, Dakter, vai arī ar mani mēģina sazināties Mijkrēslis. Es tikai vēl nezinu, kurš Mijkrēšļa līmenis.
Powered by Sviesta Ciba