Comments
| From: | blond |
Date: | 24. Janvāris 2012 - 17:18 |
---|
| | | (Link) |
|
jā. tas ir samts, "samta mērce", "samtaina mērce", bet tā jau nevar rakstīt ēdienkartē:)
kāpēc nē? Samtainā sarkanvīna mērce ar šaloti un rozmarīnu
| From: | blond |
Date: | 24. Janvāris 2012 - 17:37 |
---|
| | | (Link) |
|
jā, un bešamel mērce - balto miltu mērce ar... nē, kaut kas jau arī jāiemācās cilvēkiem, tie ir tādi kulinārijas standarti
man vienmēr šķitis jocīgi, ka to bešamelu latvieši lieto bez galotnes. perche?
Jo īpaši tāpēc, ka tas ir uzvārds - es arī vienmēr brīnos par to rakstību, un vēl ar mazo burtu
From: | unpy |
Date: | 24. Janvāris 2012 - 19:01 |
---|
| | | (Link) |
|
Kaut kas cilvēkiem arī jāiemācās, ja viņi grib būt smalki ēdāji! :D