blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:57:

Comments

From:[info]dzeina
Date:24. Janvāris 2012 - 17:29
(Link)
kāpēc nē? Samtainā sarkanvīna mērce ar šaloti un rozmarīnu
[User Picture]
From:[info]blond
Date:24. Janvāris 2012 - 17:37
(Link)
jā, un bešamel mērce - balto miltu mērce ar... nē, kaut kas jau arī jāiemācās cilvēkiem, tie ir tādi kulinārijas standarti
From:[info]kinskis
Date:24. Janvāris 2012 - 18:36
(Link)
man vienmēr šķitis jocīgi, ka to bešamelu latvieši lieto bez galotnes. perche?
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:24. Janvāris 2012 - 18:56
(Link)
Jo īpaši tāpēc, ka tas ir uzvārds - es arī vienmēr brīnos par to rakstību, un vēl ar mazo burtu
From:[info]unpy
Date:24. Janvāris 2012 - 19:01
(Link)
Kaut kas cilvēkiem arī jāiemācās, ja viņi grib būt smalki ēdāji! :D
Powered by Sviesta Ciba