Fenheļa salāti :
Šis varbūt ne visiem garšos, bet ceru, ka dažiem tomēr. avral, tev noteikti iesaku pamēģināt. Fenheļa salāti no NYT "minimālista" Marka Bittmana receptēm.
Parupji agriež svaigu fenheli, seleriju kātus, pievieno tējkaroti eļļas, šlucinu citrona sulas, sāli. Uz rupjas rīves ierīvē pavisam nedaudz kāda cietā siera. Viss! Pirkstiņus aplaizīt.
Te attiecīgā recepte viņa blogā: http://content.markbittman.com/reci pes/fennel-and-celery-salad
(mēs lietojam daudz daudz mazāk eļļu un mums neprasījās arī piparu).
Tags: ēšana
Šis varbūt ne visiem garšos, bet ceru, ka dažiem tomēr. avral, tev noteikti iesaku pamēģināt. Fenheļa salāti no NYT "minimālista" Marka Bittmana receptēm.
Parupji agriež svaigu fenheli, seleriju kātus, pievieno tējkaroti eļļas, šlucinu citrona sulas, sāli. Uz rupjas rīves ierīvē pavisam nedaudz kāda cietā siera. Viss! Pirkstiņus aplaizīt.
Te attiecīgā recepte viņa blogā: http://content.markbittman.com/reci
(mēs lietojam daudz daudz mazāk eļļu un mums neprasījās arī piparu).
Tags: ēšana
Comments
|
bet šnabis kur? kurā brīdī šnabis?
(Reply to this) (Thread)
|
lietot - trīsreiz dienā pēc paģirām
(Reply to this) (Parent)
tāpēc jau es teicu - ne visiem:) bet man arī kādreiz negaršoja. vispirms mani pieradināja pie termiski apstrādāta (sutināta, cepta kopā ar sīpoliem u. tml.), bet tagad ēdu zaļu ka šņakst.