blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
19:58: Fenheļa salāti
Šis varbūt ne visiem garšos, bet ceru, ka dažiem tomēr. [info]avral, tev noteikti iesaku pamēģināt. Fenheļa salāti no NYT "minimālista" Marka Bittmana receptēm.

Parupji agriež svaigu fenheli, seleriju kātus, pievieno tējkaroti eļļas, šlucinu citrona sulas, sāli. Uz rupjas rīves ierīvē pavisam nedaudz kāda cietā siera. Viss! Pirkstiņus aplaizīt.

Te attiecīgā recepte viņa blogā: http://content.markbittman.com/recipes/fennel-and-celery-salad

(mēs lietojam daudz daudz mazāk eļļu un mums neprasījās arī piparu).

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:13. Decembris 2011 - 20:14
(Link)
bet šnabis kur? kurā brīdī šnabis?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:13. Decembris 2011 - 20:51
(Link)
pirms un pēc... paģirām:)
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:13. Decembris 2011 - 21:10
(Link)
lietot - trīsreiz dienā pēc paģirām
[User Picture]
From:[info]dejavu
Date:13. Decembris 2011 - 20:39
(Link)
Ko šodien visiem tā uz fenheli prāts nesas?
From:[info]marina
Date:13. Decembris 2011 - 21:08
(Link)
es nesaprotu, kā to fenheli var ieēst
[User Picture]
From:[info]blond
Date:13. Decembris 2011 - 21:11
(Link)
tāpēc jau es teicu - ne visiem:) bet man arī kādreiz negaršoja. vispirms mani pieradināja pie termiski apstrādāta (sutināta, cepta kopā ar sīpoliem u. tml.), bet tagad ēdu zaļu ka šņakst.
[User Picture]
From:[info]anonymous
Date:13. Decembris 2011 - 21:43
(Link)
Es pats sevi vispirms pieradināju!
[User Picture]
From:[info]kalevala
Date:13. Decembris 2011 - 21:11
(Link)
Izklausās super, noteikti pamēģināšu, paldies
Powered by Sviesta Ciba