blond @ : Fenheļa salāti
Šis varbūt ne visiem garšos, bet ceru, ka dažiem tomēr. avral, tev noteikti iesaku pamēģināt. Fenheļa salāti no NYT "minimālista" Marka Bittmana receptēm.
Parupji agriež svaigu fenheli, seleriju kātus, pievieno tējkaroti eļļas, šlucinu citrona sulas, sāli. Uz rupjas rīves ierīvē pavisam nedaudz kāda cietā siera. Viss! Pirkstiņus aplaizīt.
Te attiecīgā recepte viņa blogā: http://content.markbittman.com/reci pes/fennel-and-celery-salad
(mēs lietojam daudz daudz mazāk eļļu un mums neprasījās arī piparu).
Šis varbūt ne visiem garšos, bet ceru, ka dažiem tomēr. avral, tev noteikti iesaku pamēģināt. Fenheļa salāti no NYT "minimālista" Marka Bittmana receptēm.
Parupji agriež svaigu fenheli, seleriju kātus, pievieno tējkaroti eļļas, šlucinu citrona sulas, sāli. Uz rupjas rīves ierīvē pavisam nedaudz kāda cietā siera. Viss! Pirkstiņus aplaizīt.
Te attiecīgā recepte viņa blogā: http://content.markbittman.com/reci
(mēs lietojam daudz daudz mazāk eļļu un mums neprasījās arī piparu).