Ārkārtīgi laba, vienkārša, veģetāra itāļu nabagu recepte: : http://dinersjournal.blogs.nytimes.c om/2011/09/30/the-minimalist-pasta-with-c auliflower/
Mēs gan nelietojām tik daudz eļļas, bet pielikām mazu drusciņu sviesta, toties, kā komentāros pamācīts, pievienojām rīvētu Parmas sieru un kopā ar puķukāpostiem cepām arī sagrieztu čilli pipariņu. Maizes drupaču ari mums nebija. Nākamreiz pamēģināsim pievienot saberztu anšovu.
Noteikti noskatieties video!
(un tam minimālistam vispār ir krutas receptes, ko mēs, nē, Pauls, šad tad gatavojam)
Tags: ēšana
Mēs gan nelietojām tik daudz eļļas, bet pielikām mazu drusciņu sviesta, toties, kā komentāros pamācīts, pievienojām rīvētu Parmas sieru un kopā ar puķukāpostiem cepām arī sagrieztu čilli pipariņu. Maizes drupaču ari mums nebija. Nākamreiz pamēģināsim pievienot saberztu anšovu.
Noteikti noskatieties video!
(un tam minimālistam vispār ir krutas receptes, ko mēs, nē, Pauls, šad tad gatavojam)
Tags: ēšana
Comments
paskaties video un vēlreiz pāralsi manu ierakstu - es tur paris teikumu pievienoju.
ā, un, jā - mēs lietojām Latvijā ražotu sierāboliņa pastu - tādas ar visādām dabīgām piedevām tagad var nopirkt Galerijas Rīga japāņu (!!!) veikalā. bet, protams, var lietot jebkādu citu. taču šī deva vēl paildu smalkumiņu.
ā, un, jā - mēs lietojām Latvijā ražotu sierāboliņa pastu - tādas ar visādām dabīgām piedevām tagad var nopirkt Galerijas Rīga japāņu (!!!) veikalā. bet, protams, var lietot jebkādu citu. taču šī deva vēl paildu smalkumiņu.
(Reply to this) (Parent)
jūs pērkat īstos anšovus vai tās ķilavas, kas tiek pārdotas kā anšovi? ja īstos, kur jūs pērkat? es līdz šim esmu atradusi tikai sky, bet es tur ļoti reti gados.
(Reply to this) (Thread)
Galerijā Rīga, un viņi tur nestāv pie zivju konserviem, bet tur, kur siļķu burciņas apakšā ledusskapī
|
saberztu anšovu! nu cik var ņirgāties par nabaga zivi!
(Reply to this) (Thread)
nu, labi - saberzt varbūt ir par stipru teikts. var vienkārši bišķi saškaidīt ar karoti, viņš jau mīksts un ļaujas
(Reply to this) (Parent)
Ļoti garšīgi sanāca. Paldies par recepti. Tik neliku grauzdiņus un piparu, bet pieliku sviesta gabaliņu, un Parmas sieru, kā ieteici.
(Reply to this) (Thread)
Super, priecājos! Prtotams, recepti var pagrozīt visādi, bet tās pamatgaršas parsteidzoši labi iet kopā.
Jā gan! Mans pienesums bija šķipsniņa timiāna nobeigumā. Mandomāt, ļoti pat nāca par labu.
(Reply to this) (Parent)