blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:31: Ārkārtīgi laba, vienkārša, veģetāra itāļu nabagu recepte: http://dinersjournal.blogs.nytimes.com/2011/09/30/the-minimalist-pasta-with-cauliflower/

Mēs gan nelietojām tik daudz eļļas, bet pielikām mazu drusciņu sviesta, toties, kā komentāros pamācīts, pievienojām rīvētu Parmas sieru un kopā ar puķukāpostiem cepām arī sagrieztu čilli pipariņu. Maizes drupaču ari mums nebija. Nākamreiz pamēģināsim pievienot saberztu anšovu.

Noteikti noskatieties video!

(un tam minimālistam vispār ir krutas receptes, ko mēs, nē, Pauls, šad tad gatavojam)

Tags:

Comments

[User Picture]
From:[info]aleja
Date:17. Oktobris 2011 - 22:52
(Link)
rīt nopirkšu puķkāpostu
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Oktobris 2011 - 22:55
(Link)
paskaties video un vēlreiz pāralsi manu ierakstu - es tur paris teikumu pievienoju.
ā, un, jā - mēs lietojām Latvijā ražotu sierāboliņa pastu - tādas ar visādām dabīgām piedevām tagad var nopirkt Galerijas Rīga japāņu (!!!) veikalā. bet, protams, var lietot jebkādu citu. taču šī deva vēl paildu smalkumiņu.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:17. Oktobris 2011 - 22:59
(Link)
jūs pērkat īstos anšovus vai tās ķilavas, kas tiek pārdotas kā anšovi? ja īstos, kur jūs pērkat? es līdz šim esmu atradusi tikai sky, bet es tur ļoti reti gados.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Oktobris 2011 - 23:05
(Link)
reaton anšovus, nav ne vainas, ir rimi.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:17. Oktobris 2011 - 23:07
(Link)
kurā rimi? un kurā vietā?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Oktobris 2011 - 23:10
(Link)
Galerijā Rīga, un viņi tur nestāv pie zivju konserviem, bet tur, kur siļķu burciņas apakšā ledusskapī
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:17. Oktobris 2011 - 23:14
(Link)
super, paldies, ko es bez tevis darītu
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Oktobris 2011 - 23:19
(Link)
kā bez rokām!
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:17. Oktobris 2011 - 23:05
(Link)
saberztu anšovu! nu cik var ņirgāties par nabaga zivi!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:17. Oktobris 2011 - 23:13
(Link)
nu, labi - saberzt varbūt ir par stipru teikts. var vienkārši bišķi saškaidīt ar karoti, viņš jau mīksts un ļaujas
From:[info]kashadura
Date:18. Oktobris 2011 - 15:03
(Link)
Ļoti garšīgi sanāca. Paldies par recepti. Tik neliku grauzdiņus un piparu, bet pieliku sviesta gabaliņu, un Parmas sieru, kā ieteici.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:18. Oktobris 2011 - 15:07
(Link)
Super, priecājos! Prtotams, recepti var pagrozīt visādi, bet tās pamatgaršas parsteidzoši labi iet kopā.
From:[info]kashadura
Date:18. Oktobris 2011 - 15:17
(Link)
Jā gan! Mans pienesums bija šķipsniņa timiāna nobeigumā. Mandomāt, ļoti pat nāca par labu.
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:21. Oktobris 2011 - 18:59
(Link)
par piparu aizmirsu, bet sieru pieliku, tiešām garšīgi:)
[User Picture]
From:[info]putnupr
Date:21. Oktobris 2011 - 18:59
(Link)
tikko uztaisīju un apēdu 2 porcijas, jo sanāca ļoti gardi:) paldies!
Powered by Sviesta Ciba