blond @ :
Ārkārtīgi laba, vienkārša, veģetāra itāļu nabagu recepte: http://dinersjournal.blogs.nytimes.c om/2011/09/30/the-minimalist-pasta-with-c auliflower/
Mēs gan nelietojām tik daudz eļļas, bet pielikām mazu drusciņu sviesta, toties, kā komentāros pamācīts, pievienojām rīvētu Parmas sieru un kopā ar puķukāpostiem cepām arī sagrieztu čilli pipariņu. Maizes drupaču ari mums nebija. Nākamreiz pamēģināsim pievienot saberztu anšovu.
Noteikti noskatieties video!
(un tam minimālistam vispār ir krutas receptes, ko mēs, nē, Pauls, šad tad gatavojam)
Mēs gan nelietojām tik daudz eļļas, bet pielikām mazu drusciņu sviesta, toties, kā komentāros pamācīts, pievienojām rīvētu Parmas sieru un kopā ar puķukāpostiem cepām arī sagrieztu čilli pipariņu. Maizes drupaču ari mums nebija. Nākamreiz pamēģināsim pievienot saberztu anšovu.
Noteikti noskatieties video!
(un tam minimālistam vispār ir krutas receptes, ko mēs, nē, Pauls, šad tad gatavojam)