Comments
| From: | aleja |
Date: | 6. Februāris 2011 - 10:23 |
---|
| | | (Link) |
|
manuprāt, simmer ir vārīt uz mazas uguns
| From: | blond |
Date: | 6. Februāris 2011 - 10:38 |
---|
| | | (Link) |
|
Jā, nu es ja ta zinu, kas tas ir. Bet tas latviskojums tomer neparada to butibu.
| From: | aleja |
Date: | 6. Februāris 2011 - 11:20 |
---|
| | | (Link) |
|
kāda tad ir tā būtība?
| From: | blond |
Date: | 6. Februāris 2011 - 11:33 |
---|
| | | (Link) |
|
Ts butu tā kā ūdeni vārot, noturēt to uz robežs, ka sāk vārīties - zin, tā sīko burbulīšu stadija, Protams, biezākai substancei tas tā neizskatīsies. Lēni vārīt, man šķiet, riskē tikt saparsts kā patiešām "vārīt" ar kārtīgiem burbuļiem.
mēs to saucam par "sutināt". nav gluži sautēt, nedz arī vārīt
| From: | aleja |
Date: | 6. Februāris 2011 - 16:47 |
---|
| | | (Link) |
|
esmu redzējusi receptēs tādu formulējumu - ka ļauj uzmest burbuli un tad nogriež uguni un turpina vārīt uz lēnas uguns.