blond

[info]blond @ 03:31: Tā indiešu virtuve vienkārši soli pa solim ievelk kaut kādā pilnīgi paralēlā pasaulē. Tādā, kura nekādā gadījumā nav arī tā Indija, kurā mēs bijām.
Rīt ielikšu recepti, pēc kuras šodien 4 stundu laikā pagatavoju vakariņas. Nupat iztulkoju, bet vēl mazliet jāpierediģē. Izrādās, receptes tulkot ir ārprātīgi grūti. Kā lai latviski pasaka simmer? Vai arī tikai es vienīgā neko nejēdzu un man nav pietiekošs vārdu krājums? Lēni vārīt man nešķiet pietiekami trāpīgi un atbilstoši.

Visinteresantākais receptē bija tas, ka pašās beigās ēdienam pievieno pilienu ittar.
Man nebija nekāda ittar un es to nepievienoju, bet meklējot internetā šī vārda nozīmi, uzzināju daudz visādu interesantu lietu.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba