blond

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:31:

Comments

[User Picture]
From:[info]blond
Date:6. Februāris 2011 - 11:33
(Link)
Ts butu tā kā ūdeni vārot, noturēt to uz robežs, ka sāk vārīties - zin, tā sīko burbulīšu stadija, Protams, biezākai substancei tas tā neizskatīsies. Lēni vārīt, man šķiet, riskē tikt saparsts kā patiešām "vārīt" ar kārtīgiem burbuļiem.
From:[info]dzeina
Date:6. Februāris 2011 - 16:05
(Link)
siltvārīt :)
From:[info]dzeina
Date:6. Februāris 2011 - 16:06
(Link)
vai vēsvārīt :D
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:6. Februāris 2011 - 16:39
(Link)
mēs to saucam par "sutināt". nav gluži sautēt, nedz arī vārīt
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:6. Februāris 2011 - 16:47
(Link)
esmu redzējusi receptēs tādu formulējumu - ka ļauj uzmest burbuli un tad nogriež uguni un turpina vārīt uz lēnas uguns.
Powered by Sviesta Ciba