Comments
|
pēc apraksta spriežot medus ķirbis
(Reply to this) (Thread)
Ir noskaidrots - Hokkaido ķirbis, 100%! Ja interesē - pagūglē attēlus. Varbūt Latvijā tos sauc par medus kirbjiem?
ā, baigi interesanti, esmu te tādus redzējis vai katrā veikalā, bet, būdams tā piejaucējies pie sviesta ķirbjiem, neesmu šos mēģinajis.
super, super, noteikti pamēģni - man garšo arī sviesta ķirbji un visi citi ķirbji - šis vienkārši ir pilnīgi citāds!
(Reply to this) (Parent)
viņi sagriež ar visu mizu, apviļā eļļā kopā ar tāpat sagrieztiem kartupeļiem un batātēm, uzliek uz cepamā papīra, pārkaisa ar rupjo sāli un rozmarīnu via ķimenēm un liek krāsnī
izklausās ideāli - līdzīga recepte bija kristai baumanei ar sviesta ķirbjiem. nu jā, tā jau var cept visu. un var arī eļļā gluži nevārtīt, bet tikai drusku appūst ar eļļas aerosolu.
(Reply to this) (Parent)
kastaņķirbis (marron - "brūns" un "ēdamais kastanis").
kāpēc ķirbi sauc par potiron, nav zināms, trīs dažādas versijas (http://www.cnrtl.fr/etymologie/potiron )
kāpēc ķirbi sauc par potiron, nav zināms, trīs dažādas versijas (http://www.cnrtl.fr/etymologie/potiron
(Reply to this) (Parent)