blond

[info]blond @ 11:14: kulinārs ieraksts
Vakar ķirbi tam risotto klāt nepielikām, bija ārkārtīgi dīvains ķirbis. Tas izsautējās, neizdalot ne piles sulas, tik miltains kā kartupelis. Bet ļoti garšīgs - tā kā pēc batātes. Kāds ir redzējis tādu ķirbi? Tā ir ipaša šķirne? Neliels, ar lielu seķlu dobumu un plānu cieto daļu - kādi 2cm, ārkārtīgi ciets.

Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba