Comments
viņi sagriež ar visu mizu, apviļā eļļā kopā ar tāpat sagrieztiem kartupeļiem un batātēm, uzliek uz cepamā papīra, pārkaisa ar rupjo sāli un rozmarīnu via ķimenēm un liek krāsnī
izklausās ideāli - līdzīga recepte bija kristai baumanei ar sviesta ķirbjiem. nu jā, tā jau var cept visu. un var arī eļļā gluži nevārtīt, bet tikai drusku appūst ar eļļas aerosolu.
(Reply to this) (Parent)
kastaņķirbis (marron - "brūns" un "ēdamais kastanis").
kāpēc ķirbi sauc par potiron, nav zināms, trīs dažādas versijas (http://www.cnrtl.fr/etymologie/potiron )
kāpēc ķirbi sauc par potiron, nav zināms, trīs dažādas versijas (http://www.cnrtl.fr/etymologie/potiron
(Reply to this) (Parent)