Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-03-23 22:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed

Kliistot pa kapiem, nejaushi atradu sev jaunu miiljaako kapa plaaksni. Pavisam veca, apaugusi ar suunaam un kjeerpjiem, nodrupushaam malaam.. Bet pashaa augshaa atteelots raudoshs engjelis ar nolaistiem spaarniem. Vakar vakaraa tur atgriezos ar stikla lausku... Notiiriiju kjeerpjus un suunas, noslauciiju nost smiltis. Iegriezu sev rokaa un uzpilinaaju asinis uz engjelja. Izsmeereeju taas pa visu atteelu un engjelja spaarni sakusteejaas..
Pakaveejos veel mirkliiti, tad pagriezos, lai dotos prom un attapos aci pret aci ar kaadu vecu tanti, kas laikam bija atnaakusi, lai uzkoptu kapus. Vinja gaidiija, kad es ieshu prom, bet vispaar izskatiijaas manaami apmulsusi. Paskatiijos vinjai tieshi aciis, paceelu sagriezto roku pie mutes un kaartiigi nolaiziiju. Laikam skats bija visai iespaidiigs, jo asinis bija noteceejushas liidz pat elkonim. Tante nobaaleeja un aizgaaja, droshi vien nobijaas no mana tumshaa speeka...
Riit tur atkal atgrieziishos, shoreiz ar saviem draugiem, viens no kuriem taisa krucifiksus- dazhus paardoshanai, dazhus taapeec, lai vienkaarhi sadedzinaatu.. Es juutu, ka mans akmens engjelis mani sauc. Vinjsh ilgojas sveetiitu rakstu un simbolu pelnu un asinju.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elvira
2004-03-28 16:41 (saite)
Man patika, kā Narayana uzrakstīja :) Daļa taisnības ir arī citiem, jo vienas patiesības jau nav :P katram sava. Un domubiedrus mēs atrodam tikai tāpēc, ka viņu patiesība vairāk vai mazāk līdzinās mūsējai.
Negribu aizvainot NEVIENU, tomēr šeit der sakāmvārds "Kas vainīgs, tas bailīgs" improvizētā kontekstā. Kā izņēmumu var minēt cilvēkus ar iekšējiem mazvērtības kompleksiem, kas pat pret sevi tieši nevērstu kritiku uztver kā pret sevi vērstu. Bet pārējie - viņa nav ne vienā vietā teikusi, ka par niecībām nosauc tieši savus frendus (jāatzīst gan, neesmu manījusi, ka Bleeding_angel būtu kādam kāreiz uzrakstījusi commentu).
Rodas jautājums - cik liels pamats jums katram uzskatīt, ka ar vārdu "niecība" viņa domājusi tieši jūs? Varbūt kāds sirds dziļumos baidās, ka tā varētu būt patiesība un iedarbojas automātiskais aizsardzības mehānisms - noliegšana? Persona, kas pati ļoti labi zin, ka nav niecība, to arī neuztvers kā pret sevi attiecinātu.
Vai jūs maz zināt cik daudz tiešām STULBEŅU lasa šos žurnāļus un debilus commentus neraksta vien tāpēc, ka ir uzlikts anonīmiķu bans?
Es personīgi nepiekrītu lielākajai daļai Bleeding uzskatu, bet tādēļ jau uzreiz necenšos tos noliegt, jo katram ir tiesības uz savām domām un uzskatiem, un tam jau Ciba paredzēta, lai tos arī izteiktu. Lasīt/nelasīt ir katra brīva izvēle.
Ceru, ka nevienu neaizvainoju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]spilvens
2004-03-29 16:43 (saite)
Shis ir tik pat labs koments kaa Narajaanas.
Tieshaam super!
Piekriitu par to - "vainiigs-bailiigs"

/es tikai laiku pa laikam iekliistu un to visu paveeroju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elvira
2004-03-29 17:22 (saite)
thanks

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?