Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-03-09 21:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed

Es nesaprotu, kaapeec jums ir tik svariigi, vai mana dziive sastaav no klishejaam, vai nee. Es dziivoju taa, kaa juutu un man ir vienalga, vai jums liekas, ka manos tekstos dominee melnaa vai sarkanaa kraasa. Un kaapeec lai es nelietotu Gillette? Kaapeec lai es neteiktu, ka miilu saatanu, ja taa ir? Bet labi, sakaat, ko gribat, nieciibas! Taapat visi spraagsit nost no garlaiciibas seezhot uz maakoniisha debesiis un laizot dievam!!

Man ir jauni draugi. Man ir draugi, par kaadiem visu muuzhu esmu sapnjojusi. Vinji mani saprot un es esmu dalja no vinjiem. Vinji mani pienjem taadu, kaada es esmu- nemekleejot klishejas vai veel sazin ko. Muus vieno nesaraujama, tumsha saite, kuru nevar izniideet, jo taa ir netverama. Shovakar vinji naaks pie manis un mees dziedaasim. Juus muus nedzirdeesit, jo mietpilsoniiba jums ir aizbaazusi ausis un izskalojusi smadzenes. Bet ja taa padomaa, varbuut tas nemaz nav tik slikti- juus varees kontroleet ar vienu vaardu. Dienaa, kad juus paliksiet kurli no shii paarpasauliigaa kliedziena, juus luugsit zheelastiibu... MAN!!!! Bet es tikai izpletiishu savus tumsas spaarnus paar pasauli un juus sapuusit savaas pukjaino tapeshu istabaas pie gaishi dzelteniem, moderniem lampu abazhuuriem. Juus buusit glaabti.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lightening
2004-03-13 12:46 (saite)
nu zin manupraat tu to wisu staasti, lai buutu taa krutaa... taa atstumtaa.. taa stiliigaa.. tu zini cik weel ir shaadu cilveeku, kaa tu?? kaac tuuxtotis! un katrs no tiem uzskata, ka ir izredzeetais un wisuwarens... tak shto tew ir iespeeja sastapt tawaa dziiwee weel kaadu tuukstoti cilweeku kaa tu, un ko tu dariisi?? graiziisies, lai pieraadiitu, ka esi labaaka par winjiem? p.s. tu saki, ka mees wisi esam nieciibas un kaukaadi siikie, bet padomaa, ja pati weel maacies skolaa, baigi lielaa juuties???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]daeve
2004-03-13 13:32 (saite)
vinja driizaak priecaasies,ka ir sastapusi kaadu sev liidziigu:) un paarmest vinjai,ka vinja savaa journaali raxta par to kaa dziivo,savas fantaazijas un apraxta savu pasauli,tas ir stulpi,katrs tachu raxta ko grib. un spriest tev par to,kapeec vinja sho te visu raxta arii aplam stulbi:)
kaut kas kaut kas vinjaa,intresants ir tas ietureetais stils,lai gan dazhreiz nesaprotu tiirim praxtiksi kaa var apdedzinaat un sagraiziit pirkstu galus( tiiri fiziski un praktiski tas neiet krastaa,,tur nepaliek taadas nu kaa lai saka reetas uz rookaam,tur takshu aada ir citaafa), kas visu shito bleedingas padariishanmaa kaitina ir tas,ka truuxt pamatotiibas,kapeec taadas darbiibas? baudas,ticiibas? katrai darbiibai tachi ir pamatojums? vai akal irtas " pahssaprotamais'''? pienjemis,ka saapes ir ausgtaakaa laimu un bauda,ka tas ir ka sekss! :)))) tas visu attaisno,bet kur ir vietinja Saatanam?(kapeec Saatans vinmeer interpeteets kaa sliktais un ljaunais,to tikai cilveeki izdomaajushi,ka tas ir ljauni,ta ir tikai taada ticiiba,nu nav kaa filmaas,ka viss,kas gadaaspa kaajai tiek uzsuukts un sagraiziits,ka visur ir tikai asinis,taa ir jprtvai ticiiba,ne kaukaadu izdariibu savirkneejums,ko cilveeki sadomaajushies).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

..
[info]lightening
2004-03-13 20:44 (saite)
netaisos ar Tevi striideeties, man patik winjas sawdabiigais stils, kaukas winjaa iespeejams piesaista cilweekus, winja tos atgruuzh bet taa jau winjas dariishana... cereeju ar tewi nedaudz sadraudzeeties, bet tu pret mani taa.. :((

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ..
[info]daeve
2004-03-13 22:05 (saite)
nee nu draudzeejies draudzeejies ar mani :) daeve jau nav ljauna ;D man jau ar tas stils patiik,taads ietureets,hehe,tik varbuut jau taads sastaaveejies,vaig novitaates

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wasted
2004-03-13 14:46 (saite)
kluseet ir stulbaakais, ko var dariit.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shutup
2004-03-13 18:12 (saite)
kluseeshana=piekrishana.. :/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bleeding_angel
2004-03-13 23:03 (saite)
Tas ir stulbaakais, ko uz shaadu teikumu var atbildeet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shutup
2004-03-13 23:07 (saite)
a man vienalga :) eniivei man patiik tavi pousti :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2004-03-17 13:14 (saite)
mmmmmmmmmm?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]wasted
2004-03-19 00:57 (saite)
nee?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2004-03-19 12:35 (saite)
relativitāte ;P :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?