Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-02-02 19:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed
Mūzika:COF

Shodien skolas tualetee ar lielu, resnu, melnu markjeri norakastiiju visas durvis.. Aizraavos taa netiishaam. Bet tas nekas, lai taas siikaas muljkjes izgliitojaas, lasot manus tekstus, varbuut saaks kaut ko vairaak sajeegt no dziives.
Ejot maajaas, redzeeju, kaa no iikshkja noluup liels melnaas nagulakas gabals un iekriit baltajaa sniegaa. Kaa melns suns es ieziimeeju savu teritoriju, ciinoties ar balto sniega visvaru. Cik labi, ka sniegs nav ilgstoshs. Nekas, kas ir tiirs un shkjiists, nav ilgstoshs. Sniegs it tikai uudens, kas neredzams iesuucas melnajaa zemee, no kuras tad izspraucas speeciigi, melni, dzelkshnjaini asni.
Kaa melns piens es liistu pa pilseetas ielaam, aizskalodama visu nepastaaviigo un samaitaadama shkjiisto.
Un juus, siikaas nieciibas, kuras veel nav sasniegushas vecumu, no kura likumiigi var pirkt alu, nedzeseejiet mutes, cenzdamies nopelt kaut ko, par ko jums nav ne mazaakaas nojeegas.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]disasterpiece
2004-02-11 05:25 (saite)
Riebjas ka pret mums melnajiem saatana piekriteejiem attiecaas kaa pret kkaadiem sunjiem... Bet nu mees esam taadi pashi cilveeki kaa juus paareejaa peleekaa masa pat varbuut veel labaaki... un ja tieshaam nezinat ko gribat ar visiem uzbraucieniem pateikt tad aizverat savus caurumus ciet un labaak pakluseejat... lai citiem nav jaabojaa ausis... ;]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

beernudaarzs :]
[info]flaw
2004-02-18 17:27 (saite)
akdies :D es tieshaam nedomaaju ka esi taads idiots... piedod betnu man cita nav ko teikt :D kkaadi shitaadi saatanisti... blj vnk gariigi slimi beerni :D man zheel.... es ceru ka tik slims tu nekljuusi ;D mja.... es tevi apziistu labi sauliit un zini man liekas tas vnk neiedomaajami smiekliigi ka tu sevi uzskati par kaut mazliet liidziigu saatanistam ;D nu neesi lai ar kaa tev gribeetos tu neesi tik slims ;] nu vismaz taadaa virzienaa kaa shie te visi kas staigaa apkaart un graiza rokas nuu un karoch kas rakstiic shitajaa dienasgraamataa ;D TAS NAV SAATANISMS :D ajnu domaa ko gribi... es domaaju ka tas vnk ir nozheelojami :]

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: beernudaarzs :]
[info]apache
2004-02-19 13:12 (saite)
hehe :)) neko pielikt neko atnjemt (c) fleix

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: beernudaarzs :]
[info]jerrym
2004-02-26 19:03 (saite)
just my thoughts :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jerrym
2004-02-26 19:02 (saite)
Pret īstajiem sātanistiem - gandrīz nekādu pretenziju. Uzskatu demokrātija ir, ir. Bet pret tādiem zaimotājiem kā šeit sastopamie "melnie pusaudži"... nu sorry, atbalstu neprasiet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?