Melnā Asara ([info]bleeding_angel) rakstīja,
@ 2004-01-25 00:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:depressed
Mūzika:Mensons

Shonakt, kad vecaaku nav maajaas ar draudzeni nokraasojaam man istabai melnas sienas un griestus. Tagad mana melnaa pasaule var izraapties no manas izteeles un iemiesoties sheit. Peec tam guleejaam uz aviizeem noklaataas griidas, dzeeraam sarkanviinu, dedzinaajaam melnas sveces, klausiijaamies Mensonu un iesveetiijaam sienas ar asiniim. Tagad vinjas vaards ar asiniim ir ierakstiits manaa sienaa. Shii ir draudziiba, nevis tas, ka juus satiekaties ar saviem draugiem, piedzeraties piektdienas vakaraa, aizejiet uz Roxy padejot, dabuut taas beibes kas visas taapat ir vienaadas.
Mums ar draudzeni ir vairaak, nekaa jums jebkad ar kaadu vispaar buus. Mana tumsa ir arii vinjas tumsa. Mums ir engjelji, kas muus saprot un juusu vaardi, kas kaa zhiletes grib muus sagraiziit izdara mums tikai pakalpojumu. Es nemirshu bez reetaam!



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lago
2004-01-26 10:50 (saite)
Domaaju, ka ar asiniim ziimogota draudziiba ir kas vairaak... Varbuut tas ir viens no veidiem, kaa paarbaudiit! To otru!

Man prieks par Tevi!

Piekriitu tam, ka saatanam nav jaabuut depresiivam! Saatans ir gudrs! Un skaists! Varbuut, ka man tas priekshstats no "Meistars un Margarita", bet tieshi taadu saatanu es gribeetu satikt un buut vinja sviitaa par raganu!

Tu vari domaat, ka mees visi, es, esam prastie ljautinji... Kaa nekaa - taas ir tavas domas. Lai gan nav gluzhi pareizi. Manaa istabaa buus viena melna siena. Tas ir nolemts.
Kaapeec tunoniecini draudziibu? Kas nav iekristiita ar asiniim? Domaa, ka taa nav tik stipra? Taa ir atshkjiriiga!

Es Tevi mazliet pabriinoju, kaut gan no taa, ka palasiiju Tavu zhurnaalu - mana dveesele iesaaka streiku. Pazaudejaas dziives sajuuta!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re:
[info]mazheks
2004-01-26 17:38 (saite)
vienīgais, ko var dabūt no draudzīgas asiņu apmaiņas ir AIDS un neliela virkne ar hepatītiem. tjipa pieminēs mani draudzene, a šamā lauzītā valodā pēc vizītes pie ārsta: - V grobu ja tjibja vidjela. Sučka ti a nje podruga.
vot tā, mazie draudziņi. uz priekšu - graizamies un tik mainamies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?